Първоначално изпратено от Майната
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975
Ами жалко... балонираха Билдингса(една компания без все още никаква дейност и проект) а пресират цената и видимо се намесват и пречат на ръста в Дох
Хайде дано скоро обявят какво ще искат от пазара - пари през варанти или просто държат за да се намърдат кандидатите записвайки сфарм ...
https://www.capital.bg/biznes/kompan...grada_sreshtu/
Коментар
-
Първоначално изпратено от logic Разгледай мнениеЗдравейте. Бих искал да влезна тук по-сериозно , но забелязвам, че фрий флота тук се увеличава непрекъснато от няколко месеца насам , което означава , че или мажоритарния собственик или някой с голям дял разпродава. Може ли някой с повечко опит и знания да обясни на начинаещ инвеститор като мен , защо при такъв положителен фундамент , точно големите акционери , като най-вероятно това е именно мажоритарят , смятат че е по-добре да разпродават. Правил ли е същото с други негови емитенти в миналото? Същия въпрос се отнася и за софарма тейдинг където забелязвам същото , но не и при софарма и няколко други свързани с него емитенти. Ако някой има мнение , моля да сподели.здраво държи цената
да не литне
) с тоновете купени на 8,00
Иначе чичката поддтиска Трейдинга и Доверие с умисълще се разбере
що
Last edited by Майната; 08.09.2023, 14:18.Умереният риск винаги печели !))))))
- 3 Харесвания
Коментар
-
Здравейте. Бих искал да влезна тук по-сериозно , но забелязвам, че фрий флота тук се увеличава непрекъснато от няколко месеца насам , което означава , че или мажоритарния собственик или някой с голям дял разпродава. Може ли някой с повечко опит и знания да обясни на начинаещ инвеститор като мен , защо при такъв положителен фундамент , точно големите акционери , като най-вероятно това е именно мажоритарят , смятат че е по-добре да разпродават. Правил ли е същото с други негови емитенти в миналото? Същия въпрос се отнася и за софарма тейдинг където забелязвам същото , но не и при софарма и няколко други свързани с него емитенти. Ако някой има мнение , моля да сподели.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Е хиляда де !Аз имам съмнения, че колегата Марадона с покупките на тонове може и да е станал мажоритар в някои компании !
Надува свирката както му изнасяLast edited by Plemennika_na_shefa; 07.09.2023, 19:08.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Е хиляда де !Аз имам съмнения, че колегата Марадона с покупките на тонове може и да е станал мажоритар в някои компании !
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ама колко акции са един тон?Аз имам съмнения, че колегата Марадона с покупките на тонове може и да е станал мажоритар в някои компании !
- 1 like
Коментар
-
С ~ 38 акции купуват 1 клиент на молдавската банка, който тежи към 75 кг. или 2 кг за акция. Клиентите на Бриколаж не се броят, понеже бързо се изнизват и не можеш да ги хванеш, а молдавските са редовни. Но очевидно смята и тях затова се получава 1 кг на акция или 1000 за тон. (В случая имаме изваждане, тъй като Бриколажа често беше на загуба)Last edited by Кисимов; 07.09.2023, 17:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Т = тонLife won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеИскам да взема още 10-12т. под 8.30, бутайте ощеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеИскам да взема още 10-12т. под 8.30, бутайте още
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
На 4,40 и аз бих взел малко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
На 4,40 и аз бих взел малко.
- 1 like
Коментар