Някоя вътрешна информация предполагам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БорисМного ясно че е идеално да покажат не много добър отчет
тогава "нашия" човек ще си напълни пакета по евтинко
Аз за никъде не бързам, щом мажоритар тук ще е Огнян Донев...
Коментар
-
Първоначално изпратено от БорисМного ясно че е идеално да покажат не много добър отчет
Аз за никъде не бързам, щом мажоритар тук ще е Огнян Донев, и щом той вижда перспективи и инвестира тук при тази цена, значи моя таргет е мнооого по-нагоре.
Коментар
-
Прегледайте това - дава отговори на повдигнатите въпроси.
http://www.bse-sofia.bg/download/fin...s-IAS%2034.xls
Коментар
-
Първоначално изпратено от МечкаПървоначално изпратено от БорисМечка, ти уж по принцип бързо ги схващаш нещата
Много ясно че е идеално да покажат не много добър отчет
Аз за никъде не бързам, щом мажоритар тук ще е Огнян Донев, и щом той вижда перспективи и инвестира тук при тази цена, значи моя таргет е мнооого по-нагоре.
Пък ти както си продал така може и пак да си купиш.
Аз нали продадох на 2,80 и след това купувах на 5,60
А и тия печалби от валутно-курсови разлики (VRAT) и продажби на ДМА (MRTEX и Доверие-Брико) хич не ме възбуждат.Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
-
Добре, само че досега не обсъждахме малцинственото участие в баланса, а дела му в печалбата.
Между другото, на който му е интересно, може да погледне и днешния отчет на Софарма. Там малцинственото участие е на загуба!Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
Коментар