Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Не е ли това причината за да няма търгово? Къде отидоха тези акции? В свързано или не, дружество?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеНищо не се е променило с тези прехвърляния - и преди и сега Огнян Донев и Венци Стоев контролираха ДОХ. Просто сега си отдалечиха собствеността като прибавиха едно допълнително дружество между тях.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеСега да не си помислиш, че са вярни. Пълен аматьор съм, но имам желание и каквото съм чел и видял съм се опитал да го направя.... Трябваше да посмяташ малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеВ крайна сметка няма да има търгово или поне така изглежда но пък най вероятно Донев е купил за собствена сметка на 2.04 лв !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеВ крайна сметка няма да има търгово или поне така изглежда но пък най вероятно Донев е купил за собствена сметка на 2.04 лв !!!Keep going ...
Коментар
-
Видя какво ме направиха за моите сметки... ама поне да излезе някой и да ми каже, ей тук бъркаш, това не е така, погледни еди кое си
Посочих ти най краткия път;- Съпостави по същият (твоя) метод цената на Софарма, но ти се претрепа да казваш , че не ме разбираш!
На един пазар са, мери с еднакъв аршин!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Не са загубени до толкова,че акцията има стойност по-висока от текущата! Просто парите трябва да си починат малко, защото ръста беше много бърз.
Въпрос на време е цената да се покачи (по твоите сметки бе някъде около 3,90 или се бъркам, не ми се рови назад, според мен не е толкова високо но не е и 2лв, макар че моят таргет е под 2 лв)
Който изчака и задържи, акциите за определено време ще спечели.
За колко време обаче аз не знам!!!!!Keep going ...
Коментар
-
Тук възниква въпросът до колко не са загубени?Особено написано с тези три удивителни
Въпрос на време е цената да се покачи (по твоите сметки бе някъде около 3,90 или се бъркам, не ми се рови назад, според мен не е толкова високо но не е и 2лв, макар че моят таргет е под 2 лв)
Който изчака и задържи, акциите за определено време ще спечели.
За колко време обаче аз не знам!!!!!
Коментар
Коментар