IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Скачащите тук забравят, че Доверие притежава и много имоти, както и странични активи, които струват доста пари. Фокусират се само в текущите резултати, а цената на една компания е не само в бизнесите й.

Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
    Не знам доколко зависят нещата от надзорния съвет. Чух от приятел, че е буден младеж, а като цяло България пък и Доверие имат нужда от такива. Смениха и изпълнителния директор... ама честно да ти кажа, май няма как да стане веднага, колкото и да ми се иска

Доста от тук пишещите скачат яко и мислят, че сме надценени и не заслужаваме да влезем в Софарма. Може и да са прави и на първо време това виждаме и като действия. Историята на Доверие олицетворява много добре и историята на България и прехода. Искрено ми се иска да вярвам, че нещата могат да се променят, но дали ще стане времето ще покаже...

Коментар

• Не знам доколко зависят нещата от надзорния съвет. Чух от приятел, че е буден младеж, а като цяло България пък и Доверие имат нужда от такива. Смениха и изпълнителния директор... ама честно да ти кажа, май няма как да стане веднага, колкото и да ми се иска

Доста от тук пишещите скачат яко и мислят, че сме надценени и не заслужаваме да влезем в Софарма. Може и да са прави и на първо време това виждаме и като действия. Историята на Доверие олицетворява много добре и историята на България и прехода. Искрено ми се иска да вярвам, че нещата могат да се променят, но дали ще стане времето ще покаже...
      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
        тук все още се водим асоциирано дружество на Софарма нали така ?
        Аз така го разбирам. За дъщерно не сме дорасли още. Ще трябва да си го извоюваме с работа и резултати. Дали ще можем е въпросът?
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

Според мен доказва тезата на BB50

Ами Да !

Коментар

• тук все още се водим асоциирано дружество на Софарма нали така ?

Коментар

• Батя, ти ли ти разтика?
              Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Да не би вместо да купува да почне да ви продава. Цените не са никак лоши - 5 г. връх имаме.

Коментар

• И все пак в мнението му има кавички, което за мен предполага, че цитира, а такива думи точно нямаше, но мисля че хващат смисъла.
                  Last edited by Mr.Profit; 06.06.2017, 14:04.
                  Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

Според мен също ... единственият човек който знае какво точно ще се случи е г-н Донев и най-близките хора от екипа му. Всичко останало е предположения и догадки ... успех на всички имащи акции в позицията.
                    Last edited by Innocent; 06.06.2017, 14:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Здравейте, колеги! След това съобщение от Доверие според вас дали ще има търгово от Софарма ?

Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
                        Дела на Софарма в ДОХ е паднал на 24,97% след продажбата на 1 494 300 акции
                        И още 1 официално съобщение -

Уведомление по чл. 3, ал. 1, т.26 и чл. 19 т.1 буква "а" на Регламент ЕС 596/2014

06/06/2017

Постъпило уведомление по чл.3, ал.1 , т.26 и чл.19 т.1 буква „а” на Регламент ЕС 596/2014 от Софарма АД за сключени сделки с акции от капитала на Доверие Обединен Холдинг АД, както следва:

Обобщена информация: разпореждане с 1 509 536 броя акции, среднопретеглена цена 2.040 BGN. Дата на сделките 02.06.2017 г.

Място на сключване на сделките – БФБ София АД.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Изведнъж се навъдиха много хора да ни обясняват как дружеството не струвало и как нямало да има търгово скоро... Да се чуди човек каква им е мотивацията
                          Може би , са получили специален инструктаж на ОСА на Софарма....

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
                            Дела на Софарма в ДОХ е паднал на 24,97% след продажбата на 1 494 300 акции
                            Здравейте, колеги! След това съобщение от Доверие според вас дали ще има търгово от Софарма ?

Коментар

• Дела на Софарма в ДОХ е паднал на 24,97% след продажбата на 1 494 300 акции

Коментар

• Преци, Прециии, 10 години не се научи да цитираш потребителите както трябва! Влагай повече старание!
                                Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

Working...
                                X