If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Oппааа - викате ли ме, чадо? Споделете, какво ви гнети душата ?
А не, наздраве, аз никога не почвам пръв Успехи и дано не си много активна тази година, че уж била на бика ли беше, на вола ли - че разликата между двата добитъка уж малка, ма едното скопено, за разлика от другото. Ма пък то и новата година според китайците не била започнала още, та знае ли човек
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
В интерес на истината става страхотна търговия тук, толкова много сделки с една акция. Това е нещото което липсва на борсата ни, ликвидност и участници.
Да, точно!
Нагоре, надолу, пак здраво нагоре.. сделки и ликвидност да има.. като на истинска борса.
Още 4-5 такива акции ни трябват и да се въртят на БФБ по едни 5-10 млн. дневно, малко от малко да мяза на капиталов пазар!
Някой са нетърпеливи да си приберат печалбата тук. Нормално. Чакаме го при Алтерко.
В интерес на истината става страхотна търговия тук, толкова много сделки с една акция. Това е нещото което липсва на борсата ни, ликвидност и участници.
Моля, г-н Йорданов, като ме триете за псуване (абсолютно коректно и обективно), да вземете да изтриете и първопричината за псуването ми, а именното многониковото топ-че, което не спира да сере навсякъде след мен, защото съм си позволил да споря и да поставям под съмнение обективността на останалите му никове. не виждам разлика между моя пост и неговия - еднакво обидни си, но виждам определен привкус в модерацията, а основно качества на модериращият е безпристрастността му, иначе няма форум! А ако спрете и многоникието, цена няма да имате. Разбира се, мога и пак да спра да пиша, и тогава на страницата с безкритичното мислене тук и в другото "жребче за обяздване" ще има само благозвучно инфлуенсърско блеене и едносричково НАЙ-славене!
В този ти пост има поне три лъжи:
1. Не пиша в този форум само след теб, провери ми постовете. Надценяваш се както обикновено.
2. Многоникове - не пиша от друг ник.
3. Казваш, че можеш да спреш да пишеш - не можеш.
П.с. ако си се разпознал някъде в моите постове, това си е твой проблем.
Коментар