Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Пътека се прави камък по камък!
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Димек за печалбата си от банката ще се платят над 5 милиона данък?Виж някоя компания с не толкова сложни отчети
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеАми те я казаха официално, от банката е 69 млн лв., 77% дял има Доверие, на останалата част от Доверие я пише в отчета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИнтересно, данък печалба дали ще се плаща за тая пичалба от 200 милиона? 10% на толкова пари не са малко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИнтересно, данък печалба дали ще се плаща за тая пичалба от 200 милиона? 10% на толкова пари не са малко.
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Светът, в който живеем, уж е един и същ, а ако попиташ едни хора, ще ти кажат, че е рай, а други ще ти обяснят, че е ад. Същото е и на борсата. Едни инвестират и са доволни, а други неуморимо им обясняват колко са прецакани… Безгрешни хора няма, въпросът е добрите ти решения да са повече от лошите и да бъдеш достатъчно самокритичен и мислещ. Дали аз съм такъв, не мога да кажа, но полагам някакви усилия да бъда.
Притежавам акции на БФБ, включително и Доверие обединен холдинг, което много харесвам и за което неведнъж миналата година съм споделял, че ми е най-тежкото в портфейла. С голяма преднина е пред останалите ми дружества по тежест. Вероятно съм пристрастен, затова не твърдя, че съм достатъчно обективен в преценката си за нещата. Нямам представа в каква посока ще се движи цената занапред. Препоръки нямам никакви. Бъдете здрави и се усмихвайте повечеLast edited by Татко Щърк; 02.03.2020, 15:10.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Да бе, то заприличало на нормална борса. Върхът беше до петък 6.00лв, тогава проби, днес до 7.00, сега върна до 6.00, което вече трява да играе роля на подкрепа. Да видимДа видим
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТука се заформят влакчета, че да могат и интрадейърите да обърнат внимание
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПри голямо увеличение има риск някой да изкупи правата и изведнъж в акционерната структура на Доверие да се появи някой неприятен човек за Молдовската централна банка. Това е съществен риск, който вероятно няма да бъде поет.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар