Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТ.е. това е предложението за новия код ли - DUH !?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Т.е. това е предложението за новия код ли - DUH !?
другите са DUHL и DOVU
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
понеже никой не пита, какво DUH - че ще се питам сам
"Какво духче"?
Това е предложение на БФБ за нов борсов код на ДОХ наместо 5DOV
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеТук броди едно DUH-че
"Какво духче"?
Това е предложение на БФБ за нов борсов код на ДОХ наместо 5DOV
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнениеКато се има предвид, че това дружества реално става функция на банка, не си спомням някоя банка да е възнаградила добре инвестиращите на БФБ. Може би епизодична спекула и после дълга тишина, да, но само толкова. Разбира се, имаше и един запомнящ се край (КТБ). В този ред на мисли не разбирам защо този път да е по-различно. Или просто се чака цената да се качи и да се продаде по-скъпо на следващия влязал в позицията
Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
А вие като сте искарали много пари, и все печелите, защо са ви всичките лакърдии? Писаници и т.н.? Не е ли най-добре си харчите парите и да не се занимавате да обяснвате във форум като Инвестор, колко се печелило, колко било растежно, какви дивиденти от Молдован се чакали и т.н.? Някак си не се връзна писаното и афишите във форума и много пари които изкарвате.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като се има предвид, че това дружества реално става функция на банка, не си спомням някоя банка да е възнаградила добре инвестиращите на БФБ. Може би епизодична спекула и после дълга тишина, да, но само толкова. Разбира се, имаше и един запомнящ се край (КТБ). В този ред на мисли не разбирам защо този път да е по-различно. Или просто се чака цената да се качи и да се продаде по-скъпо на следващия влязал в позицията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеС две думи, правете си каквото си знаете, само не си мислете, че някой ви вярва. Е сигурно има и балъци да се лъжат, не знам.
Познават се отдалече, а вие вече значително изпреварихте конкуренцията - ЧеститоЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Г-н Кейн, според мен причината поради която пишете е друга. Вярвам, че се опитвате сам себе си да убедите, че сте прав. В нашият бранш много лесно се определя правотата. Ако сте спечелили пари сте били прави, загубили ли сте то сте сбъркали някъде. Така погледнато колкото и да говорите колко са сбъркали акционерите в Алтерко и Доверие не може да се убедите сам себе си. Виждате, че са изкарали пари. Но при тази злъч, то вероятно ви е трудно да се убедите, че сте прав за вашите инвестиции. Лека и утре да спечелите и вие и ние някой лев. Сякаш забравихме, че това е целта на борсата. Успех.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеС две думи, правете си каквото си знаете, само не си мислете, че някой ви вярва. Е сигурно има и балъци да се лъжат, не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЕ сигурно има и балъци да се лъжат, не знам..
И аз преди 5 лета, дойдох като балък, останах надявам се да съм и поумнял. Та за тез 5 години нищо не се е променило на БФБ.
Това зависи само от манталитета на българина, вари го печи го то си знае неговото. Балъците в БГ никога няма да са на изчезване.
За много години на всички и повече успехи и печалби през 2021, (Не само виртуални)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев2. Хич не пишеш, разбира се, просто много странно се появяваш вианги след 4Д/Ендър, мечка утешителка, шокова терапия и т.н. многоникови. Това са случайни съвпадения, спор няма!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар