Първоначално изпратено от Network
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеЗа мен това са мъртви сделки с цел да бъзикат пазара... С това падане на цената от вчера и тия смешни лотове които се въртят, определено за мен не са показателни.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПоследна сделка ...6,66....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеНай-вероятно е минал, тъй като самото ОС щеше да е неприсъствено (по спомен). Но все още се мълчи по темата и няма инфо какви решения са взети. Но от това което виждам в сайта на Молдовската борса, индекса на Молди банк е в зелено.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Мисимов, разбери няма как някой да продаде Доверие, Алтерко и т.н. и да се набие в ПИБ! Както няма и да се набие в ХДПАТ
Ех спомени
-жълти, че няма да си остави магарето в калта (за ХДПАТ) , а и че познава много- ама много влиятелни хора, които няма да позволят да се случи това, което се случи.
Ще е интересно кога ще ги пусне и в темата ПИБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеТук играта е да се съберат едни пари от увеличението. Като гледам т.н. " печалби" от Лещерко ще ви ги приберат в Инпулс и сега от т.н
дОх. След увеличението ще следва Ох.
Ех спомени
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеИмам една страхотна юридическа новина която от части знаех но сега я прочетох по закон как е и това което прочетох ми хареса страшно много.
Единственото нещо от което се притеснявах тук беше ако Холдинга намали по някакъв начин участието си в Пътища и Магистрали Ад.
Е вече не се притеснявам от подобно нещо.
И изобщо да не спорят с мен апокалиптиците щото вече наистина мога да ги шашна многостранно с това какви юридически познания за борсата насъбрах през годините.
За сега няма да се обаждам мълча си и чакам да видим какво ще ни се сервира като новина за разрешаването на въпроса с запорираните сметки.Last edited by al4en; 27.07.2021, 01:43.
- 1 like
Коментар
-
Ти от акции нищо не разбираш като гледам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Видя ли колко е цената в платформата или още говориш какво ти се иска ?
Откакто ви спуснаха от събранието препоръчителна цена от 38стинки цената на акцията си отиде там, така че правото да е споменатото на оса. Не че не е манипулация на цената, разбира се, тъй като правата още не се търгуват, а е косвено и манипулация върху текущата цена на акцията, но 50стинки общо взето ще се види през крив макарон ...
- 1 like
Коментар
-
Пич,защо не му сметнеш на предишния юнак.. просто му показвам нагледно от къде е разликата в цената, не държа да съм точен, но щом искаш да знаеш ще има права и над 50 ст
Откакто ви спуснаха от събранието препоръчителна цена от 38стинки цената на акцията си отиде там, така че правото да е споменатото на оса. Не че не е манипулация на цената, разбира се, тъй като правата още не се търгуват, а е косвено и манипулация върху текущата цена на акцията, но 50стинки общо взето ще се види през крив макарон ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
50 стинки...- Да не те е ударила жената с тигана по главата? Вече сте под 7лв, ако не си наясно, погледни си цената в платформата !!
Коментар
Коментар