If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля че вчера обираха в Неохим и капачките а днес купуваха в ЕУБГ но това са само гадания....
Мисля че може и да продават тези дни някъде.....
Но пак са гадания.....
Аз съм настроен негативно към компанията ЕУБГ и не бих си праИл труда да ги събирам ако имам това право и ще ги върна там откъдето дойдоха .........дано не ме чува Корк....
Абе добре е да си помагат приятели, но като гледам как се удебели предлагането до 0,98, какво и колко ли ще са по баира на горе???
Мисля си, че никой няма да проспи подобен вариант(а те не са малко) и ще се възползват от възможността! За целта се изчаква изтъняване на предлагането-умора на пазара, ама на дали , рече девицата ! Без препоръка - ...
Има си два варианта,- пълнейки го - сваляш от другите, -другият е помпиш го с кратко обиране , но се подлагаш във време да го поддържаш!
Ти за кое действие си?
Мисля че вчера обираха в Неохим и капачките а днес купуваха в ЕУБГ но това са само гадания....
Мисля че може и да продават тези дни някъде.....
Но пак са гадания.....
Аз съм настроен негативно към компанията ЕУБГ и не бих си праИл труда да ги събирам ако имам това право и ще ги върна там откъдето дойдоха .........дано не ме чува Корк....
Има си два варианта,- пълнейки го - сваляш от другите, -другият е помпиш го с кратко обиране , но се подлагаш във време да го поддържаш!
Ти за кое действие си?
Днес Мариян пусна една статия Софикс фонда -възможност за късите...
така че ,почвам да чувствам схемата да не е поне 10-15 % да върне когато се записват дяловете с цел да няма къси....
днес не сме на една вълна с теб. Това казвам де и ЦКБ и Съгласие да сложат по 5млн лв и фонда върви на горе... какво да рециклират - по спомен от портфейлите им няма какво да се вземе ))
Могат да набутат ЧЕЗ в Софикс ,съгласие май има доста....
Имах в предвид че като част от капиталовия пазар и те могат да сложат по 5млн лева и да бутнат нагоре!
Те ако искат да го играят филантропи, имат една доста по-печеливша за тях самите и за целия пазар като цяло опция. Да обявят едно обратно изкупуване за 10-тина млн. при ССВ и Хим и гледай какво ще стане и с пазара, и с фонда, и с нас
Мнението ми е при цена на дялове на 1,1 -1,15 кои акции могат да бъдат изстреляни на фонда при закупени нови дялове за да кажем 30 милиона лв. ,някой вече достигат върхови стойности спрямо останалите във фонда ...
смятам и фармата че е от тях,както ссв , хим ,хиката и адсиц......
Да сравняваш фармата с капачките си е една голяма подиграФка...
ами той фонда е длъжен да пълни наред, така че СЕНХЛ може да е на връх и капачките, но пак ще си пълнят до 5%
Ама с рециклиране не се бута пазара нагоре. Бута се със свеж кеш.
днес не сме на една вълна с теб. Това казвам де и ЦКБ и Съгласие да сложат по 5млн лв и фонда върви на горе... какво да рециклират - по спомен от портфейлите им няма какво да се вземе ))
Коментар