If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравко, нямам таргет за покупка..Всичко зависи от времето и паниката..Цени от 1 лев за сини чипове е мечта, но кой знае..Скоро гледах цените на сините чипове в Германия от последната криза - ами 2,5-3,5 пъти по ниски са били там..По скоро тук може да са 4-4,5 пъти и то пак става 1-2 лева..
Първо бих хванал дъната в САЩ и Германия и после тук, защото тук не се знае кога и как ще се възтановят цените..
Разбира се това не е препоръка за нищо и никой..
+1,Първо Щатите ,после Япония и накрая ЕС а България кой знае колко ще е Софикс и колко живи фирми ще има в него ....
На предишната криза ПФ купуваха а сега продават.....дано само не увеличат темпото.Това Хиката на 1,5 а само преди 3 години ги продавах на 5 лв....
Здравко, нямам таргет за покупка..Всичко зависи от времето и паниката..Цени от 1 лев за сини чипове е мечта, но кой знае..Скоро гледах цените на сините чипове в Германия от последната криза - ами 2,5-3,5 пъти по ниски са били там..По скоро тук може да са 4-4,5 пъти и то пак става 1-2 лева..
Първо бих хванал дъната в САЩ и Германия и после тук, защото тук не се знае кога и как ще се възтановят цените..
Кире казваш интересни цени, ако сегашните не са ти интересни кои цени са ? Кубрат по долу писа, че очаква цени от лев за добрите компании. Това е спад с над 80% от сегашните, за мен е абсурдно да станат такива.
Точно тези компании освен добри са и най-проциклични, "лошите" не очаквам да паднат с толкова.
Монти, тепърва ще виднаме интересни цени..Такава паника навякъде не е имало в новата човешка история..
Кире казваш интересни цени, ако сегашните не са ти интересни кои цени са ? Кубрат по долу писа, че очаква цени от лев за добрите компании. Това е спад с над 80% от сегашните, за мен е абсурдно да станат такива.
Ексклузивно пророчество на ясновидеца Божидар Караджов за края на COVID-19 ВИДЕО По думите му последствията за здравето, в частност като смъртност, няма да надминат тези от свинския грип, който добре ни е познат и до днес
Аз прекарах свински грип - тежко беше, но не в болница..
Last edited by RUBLA; 12.03.2020, 13:15.
Причина: Забранен линк!
Монти, тепърва ще виднаме интересни цени..Такава паника навякъде не е имало в новата човешка история..
Кире ,ще стана водещ оптимист , дай да изчакаме до решенията на ФЕД и ЕЦБ и действията по борбата с вируса....
Днес се събра СЗО и Тръмп накуп + Италия.....
Е тя по принцип си е избушена акция. За репата не знам, много ли са малко ли са ! Мариян по долу засегна темата, но не знам има ли такава информация колко и на каква стойност са репата.
Да не забравяме че беше преди година на 40 стинки и е перла в короната на една голяма компания.....4,50 беше предлагането а сега 10 стинки се купува....там са поръчките....
Това вероятно се отнася за нормални борси, специално за БФБ ще изчакам отражението на кризата в отчетите, защото едва тогава ще започнат истинските разпродажби..
При тези цени колкото и лоши да са отчетите акциите пак са евтини.
Коментар