If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нетърпеливи са и вечно бързат да не изтърват влака .Алчноста ги води.Сега не е време да се влиза с целия кеш.Аз също съм купил някой ддруга артия за цвят колкото да спазя обещанието си,че ще почна на 1 лв цкб да купувам и колкото да спечеля бас с порки щото той голям го представя но малък му е ... портфейла .Нещата ми се струва тепърва ще зазлеят.Ако знаеш само какъв кеф е да гледаш всичко това и да си червив от кеш
вожд, мойте почитания, към момента леко си се набутал с ццб на кинт Признай си че избърза, тук сме наши хора
А хората на нашата умряла борса били "хванали дъното". 10 пъти им казах, че ще има бул трап, ама оно не увира. Кеш ис кинг момчета. И специално на БФБ това ще е правило за дълго време.
Нетърпеливи са и вечно бързат да не изтърват влака .Алчноста ги води.Сега не е време да се влиза с целия кеш.Аз също съм купил някой ддруга артия за цвят колкото да спазя обещанието си,че ще почна на 1 лв цкб да купувам и колкото да спечеля бас с порки щото той голям го представя но малък му е ... портфейла .Нещата ми се струва тепърва ще зазлеят.Ако знаеш само какъв кеф е да гледаш всичко това и да си червив от кеш
А хората на нашата умряла борса били "хванали дъното". 10 пъти им казах, че ще има бул трап, ама оно не увира. Кеш ис кинг момчета. И специално на БФБ това ще е правило за дълго време.
Ся тия дето го хванаха дъното като продадат там ше е истинското.
Борсата още работи но вече е 700 пункта надолу.Затварят щатите Пенсилвания и Калифорния.Чикаго град също.Сега ще ядат и друсат яко
Два варианта, Китайския сценарий за Европа и света, всичко отшумява за 2-3 месеца, и лошият вариант - сериозно влошаване с нови мерки и по-голяма продължителност, тежки фалити и депресия.
Ооооо ти тук ще срещнеш много такива.Той Ганьо всичко разбира и всичко знае ама гъза му гол.Не познаваш обекта с който дебатираш,но не си попаднал на правилния.Лузър е най-точното определение с което може да се охарактеризира.И сега примърда малко борсичката с предсмъртен конвулс и цялото аматьорство видя край на спад и криза. О боже прости им и им вземи и последните стотинки.Само така ще се вразумят.
Аз пак казвам, че за съжаление, много от участниците не се опитват наистина да залагат съобразно, някакъв анализ, било то и елементарен, и недобре обоснован!
Лошото е, че масовата настройка е, че единсвеното основание да се купува едно ли друго, е защото последното е паднало с 10-15-20%.
То хубаво паднало, но ако ти не разбираш и по-точно, не се опиташ да разбереш, фундаменталните причини поради, които пада, то ти няма как да разбираш и колко точно може да падне същото. С цялата субективност на всяка една икономическа или финансова прогноза, от към актив!
Аз винаги се старая да се аргументирам. За съжаление обаче, не срещам контрааргументативни тези, а единствено подмятания!
Ооооо ти тук ще срещнеш много такива.Той Ганьо всичко разбира и всичко знае ама гъза му гол.Не познаваш обекта с който дебатираш,но не си попаднал на правилния.Лузър е най-точното определение с което може да се охарактеризира.И сега примърда малко борсичката с предсмъртен конвулс и цялото аматьорство видя край на спад и криза. О боже прости им и им вземи и последните стотинки.Само така ще се вразумят.
Ще асимилирам, до колкото ми позволяват възможностите...
Иначе за мен най-добрия учител, е болката от пропуснатите ползи, когато вместо да послушам разбиращите, съм избрал да действам на своя глава!
Определено с тоя обект с който си в дебат ако го слушаш далеч няма да идеш.Пообразова се последните няколко години,но който си е комарджия такъв ди остава .
Коментар