Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Толкова щастлив човек рядко се среща, на където и да върви пазара все му харесва !
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Толкова щастлив човек рядко се среща, на където и да върви пазара все му харесва !
Дребно човече с дребна, злобна душица!
Такъв да те е гнус дори да го заплюеш!
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПосоката ми харесва
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
Защото явно си олигофрен
само олигофрен може да се радва на фалита на една компания - в случая Евроинс Румъния.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПосоката ми харесва
само олигофрен може да се радва на фалита на една компания - в случая Евроинс Румъния.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Всъщност чертичките го предусетиха,не че ги накараха!
Голяма напрежьонка тези дни - отнет лиценз, фалирали банки в САЩ, затруднени банки в ЕС, изперкал фин. министър. Трудно ми е да се ориентирам какво ще става. НикитУ и той балансира... Интересни времена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеИзкушавам се да бъзикна най-добронамерено техничарите днес. Та, чертичките ли накараха румънците да отнемат лиценза на ЕУБГ, съответно същия към момента е на -12,3%, а Софикс -2,1?
Ако погледнеш внимателно линка с чертежа най-отдолу,ще разбереш,че това движение пазара го отиграва ОЩЕ от 1г насам с 33% (+ 12% от днес)
На чертежа явно се вижда СТРАХА на инвеститорите и очакванията,че нещо такова ще се случи
Фигурата която нарисува, е по позната и като "Падащ Нож "
и от която фигура няколко участници в този форум са яли дървото в Алтерко пред погледа ми
Те се знаят краставите магарета кои са
А по ЕУБГ ,в заключение, няма нищо изненадващо в днешния спад.Даже е повече от очакван
И това отнемане на лиценза също не е неочаквано и в голяма част е вече отиграно.Надявам се разбираш логиката и какво говоря
https://www.tradingview.com/x/poECbRYtLast edited by petrg5s; 17.03.2023, 16:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеИзкушавам се да бъзикна най-добронамерено техничарите днес. Та, чертичките ли накараха румънците да отнемат лиценза на ЕУБГ, съответно същия към момента е на -12,3%, а Софикс -2,1?Last edited by спекуланта; 17.03.2023, 16:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jore123 Разгледай мнение
Без да съм експерт изглежда, че са опитали да правят дъмпинг на пазара - 33% пазарен дял, ама явно не са имали достатъчно пари да покриват щети. Приличат на Олимпик, които така предлагаха ниски цени, направиха набързо 10% дял и после потънаха. Буквално е забавно колко са некадърни българксите компании и как кажи речи нито една не може да завърти бизнес в чужбина.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар