Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДоволен съм, че последните 2 седмици пазарувах здраво, очаква се брутален ръст на фондовите пазари по цял свят, тъй като се наливат безпрецедентни количества пари. Става въпрос вече за десетки трилиони съвкупно!!! Отскока ще е невиждан, а до 3 месеца короната никой няма да я помни! Над 25° и е чаооо!!!Ти вярваш ли си?
Коментар
-
Доволен съм, че последните 2 седмици пазарувах здраво, очаква се брутален ръст на фондовите пазари по цял свят, тъй като се наливат безпрецедентни количества пари. Става въпрос вече за десетки трилиони съвкупно!!! Отскока ще е невиждан, а до 3 месеца короната никой няма да я помни! Над 25° и е чаооо!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, ти от тотото ли чакаш богатство..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Така е за държавите със собствена централна банка. Особено, ако пък печата швейцарски франк.
Ние нали не искаме собствена централна банка или орталък с ЕЦБ, хак да ни е стабилнотта на Валутния Борд.
еврото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеШвейцарското правителство осигури доходите на всички за шест месеца напред на 100% за цяла Швейцария, вкл. бизнеса (малкия, средния и големия) + безлихвени кредити до 500.000 фр и 1,5% лихва за кредити от 500.000-20.000.000 фр, които всяка фирма може да поиска от клона на своята банка лесно, бързо и без бюрократични спънки + всички безработни и хора, които са на социална издръжка ще им бъдат давани доходи за 6 месеца без ограничения и безусловно и дори и тези които вече нямат право на бюрото по труда ще им бъде удължен срока на 6 месеца! А наеми и сметки ще могат да се отлагат без последствия и лихви за месеци напред!”..
А ТУК ПУНТА МАРА И ЧЕРЕШАТА НИ ЛЪЖАТС БЕЗЛИХВЕНИ КРЕДИТИ- СТАБИЛНА ДЪРЖАВА..
Ние нали не искаме собствена централна банка или орталък с ЕЦБ, хак да ни е стабилнотта на Валутния Борд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Браво сега вместо да продадеш и да купиш после двойно , ще гледаш как пазара ти топи парите и после ще набиеш нови пари .Ясно все пак киното не е без пари, три години чака ралито и го изтърва и продаде на дъното
Ти верно ли си верваш!?!
Стига си ме занимавал. Бегай да пазиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Не бе, ще дублирам бройката на по-ниски нива от тези, на които съм ги закупил.
Гледай и се учи. То само с пазене на кръчми и механи няма как да ги знаеш тези неща.
- 1 like
Коментар
-
Ми кво чакаш пак да продадеш на дъното ли
Гледай и се учи. То само с пазене на кръчми и механи няма как да ги знаеш тези неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ъ, имам, от 2009.
Не ми пука. Констатирам.
Коментар
-
Кво ти пука нали дезертира
Не ми пука. Констатирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКаубоите всеки ден казват по нещо с цел да надъхат плодчетата.
Коментар
Коментар