If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бях си обещал да не пиша тука, ама това рали направо изкърти зъбите на всички мечоци. Вече е 100% ясно, че не е беър маркет рали..... до 3-4 месеца тест на старите върхове очакваме на всички борси. Имам безброй много акциииии и не е препоръка..... Наздраве!!!!!!
Симпатичен си ми, но на каква база имаш такива очаквания.
Цветя и рози викаш.
Бях си обещал да не пиша тука, ама това рали направо изкърти зъбите на всички мечоци. Вече е 100% ясно, че не е беър маркет рали..... до 3-4 месеца тест на старите върхове очакваме на всички борси. Имам безброй много акциииии и не е препоръка..... Наздраве!!!!!!
Е тук никой не е купувал акции през изминалите години и всички са продали през 2016 есента....
Та с какво да се справя.....????
със семантичното осмисляне на едното изречение
И не е коментирано 2016. Няма и как да е, защото продажбите имах през 2017, после пак някакви покупки и после пак някакви продажби през 2018.- Ако това точно те интересува, мисля че ги има назад и по години, защото и не го помня детайлно по бумаги, а по-скоро как е варирало съотношението кеш-книжа
Е ,в последните няколко години се въртиме от точка 5 до т. 13 и скачаме пак на т. 5 .....Дано сега е по различно..?
Маркета иска да скочи ама слабички са учасниците.....аз малко съм прибрал фарми и трасета но мога да ги шитна с едно натискане на клавиша селлл ако продължават така.....Фармите с тези слаби резултати при такава мед. криза.....или трасето не дадат дивидент.....
Преци, Алумина имам, а Неохим съм го продал и пак взех.. Ти имаш ли от двете..
Нямам все още някои неща Кире, имам малки количества книги- общо към 25%.
Най много имам фарми. после бреф, още дреболии към 3-4 бр.(алумината ми е малко) Имам оферти на още 3-4 места, неохима не е сред тях но и май не мисля да го включвам засега, но сам се сещаш. че ситуацията е по-динамична от нормалното
Коментар