Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
ЦКБ на 76 ст, Хим на 85 ст Трейс на 2.10, Доверие на 3.10, Сирма на 37 ст са върховете! Естествено средните са ми по-високи, но са под пазарните в момента..... много добре се чувствам в момента....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Не си лош човек ,но си много самоуверен ,като загубиш още 30-40% се надявам ти дойде акълаЩото много познаваш пазара затова пълни по върховете .
Коментар
-
Фен съм си на наща борса и нямам намерение да излизам извън БГ. Нямам време и нерви да следя навсякъде. Тук си знаем и кътните зъби: инвеститорите, дружествата и бизнеса им, мажовците и т.н. И като ти казвам, че няма да пада пазара не си измислям, а просто знам че няма особени настроения за разпродажби, а точно обратно: купувачите имат сериозен превес. Демек сентиментът се обърна вече! Само като видиш как приключват големи пакети за нула време без да влияят на цената и става ясно как стоят нещата.... ако си разбирач де!Щото много познаваш пазара затова пълни по върховете .
- 1 like
Коментар
-
Фен съм си на наща борса и нямам намерение да излизам извън БГ. Нямам време и нерви да следя навсякъде. Тук си знаем и кътните зъби: инвеститорите, дружествата и бизнеса им, мажовците и т.н. И като ти казвам, че няма да пада пазара не си измислям, а просто знам че няма особени настроения за разпродажби, а точно обратно: купувачите имат сериозен превес. Демек фундаментът се обърна вече! Само като видиш как приключват големи пакети за нула време без да влияят на цената и става ясно как стоят нещата.... ако си разбирач де!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Може да врътнеш някаква малка спекула но като цяло пазара ще е надолу и ако искаш да влизаш дългосрочно по-добре изчакай защото ще има по-ниски цени.Ако тръгваш сега да купуваш ще се набуташ доста и ще чакаш едни 2 г да се възтановиш та от там евентуално да изкараш нещо.И като искаш да изкарваш пари насочи се към американската борса а не на бфб където няма ликвидност.Last edited by mapadona; 26.04.2020, 21:47.
Коментар
-
Остави го Шунката да си кара камиона и да си спами. Аман вече от тролове дето повтарят едно и също без аргументи. Дайте да коментираме кои акции са перспективни и кои не и причините. Иначе като цяло Софикс мисля, че ще прави тест на 500 следващата седмица!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Шунка... гледай си камиона... избягали сте от България .. а виртуално все сте тук.. идея си нямаш къде е дъното.. за мен не си добре с главата... визирам мотивите ти които сподели да пишеш тук!.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Шунка... гледай си камиона... избягали сте от България .. а виртуално все сте тук.. идея си нямаш къде е дъното.. за мен не си добре с главата... визирам мотивите ти които сподели да пишеш тук!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Рано е.Още не сме видяли дъното.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар