Първоначално изпратено от Bill-bg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
АРТИИТЕ ЩЕ СА ЯКО НАГОРЕ, ОСОБЕНО НЯКОИ.... ПОНЕ ДАБЪЛ, МОЖЕ И ТРИПЪЛ
- 1 like
Коментар
-
Още малко остана Тони.... после идва жътвата
Мечо Пух
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениечакахме нещо до края на седмицата...хайде и да не е тази седмица - дано стане! Добре че кризата ги изпоти, че да насочат кораба в правилната посока
Коментар
-
Батя, тази криза ми дойде като манна небесна, честно ти казвам. Допреди 2-3 месеца не съм вярвал, че ще купя ЦКБ на 77 ст., Хим на 85 ст. или Трейс на 2.20 нито пък Доверие на 3.10. ПИБ не я пипам, имам си някакъв страх и много ме е яд за пропуснатотодаже боли повече от реализирана загуба
Имам още кеш за наместване преди голямото рали и се чудя къде да напъна.... истината е че там където искам няма голямо предлагане... накрая може и да сме му благодарни на чичо Оги за продажбите
Коментар
-
Местя дискусията с колегата бик тук, че апокалиптосчетата тази тема най я обичат и четат и е добре да са наясно
Като чета коментарите тук и ми се струва, че Химимпорт в момента е супер евтин..... ПИБ също изглежда евтина, но не чак толкова. Софарма си е ОК даже и тя има накъде да катери..... Монбат не знам, зависи от резултатите. Трейс е най-подценена за момента, както и Доверие
----------------------------------------------
Изброил си 80% от портфейла ми!
Ще станат нещата колега. ЕЗ перспективата ни е много силен бичи фактор с потенциал да подпали БФБ за невиждано от години родео туку насред рецесия в икономиката.. Разбира се тя ще бъде кратка и с бързо възстановяване след нея, така че и най-големите скептици ще се усетят в един момент и ще се включат в ралито.. някъде в последната му четвърт, когато ще ни осигурят изход
Биковете много време чакахме момента и си го изстрадахме, така че сега ще се възползваме максимално на фона на мрънкащи кибици и тюхкащи се апокалиптици
- 3 Харесвания
Коментар
-
Две снимки, символи на карантинните мерки, срещу световната пандемия.
Първата: Така изглежда днес Кааба с "Черния камък“ в Мека - без милионите поклоници, които обикновено се струпват там.
Втората: Протест на германски собственици на барове и ресторанти с празни столове на площада пред Бранденбургската врата в Берлин.
Коментар
-
Кире, всеки си има гледна точка и може да си я изказва в този форум!
Аз лично смятам, че "кризата" ще отсее добрите и лошите компании и добрите ще излязат още по-силни и респективно на по-високи цени. Мога и да дам примери и за БФБ компании ако искаш. Малоумно е да се мисли, че всичко ще пада.... например виж Спиди! Погледни и Трейс също и ми кажи една смислена причина да падне, а аз мога да ти дам поне 10 че ще се качи и съм убеден, че докрая на годината цената ще е х2. Повече жокери няма да давам! Всеки си има глава на раменете да си решава.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧети и мисли върху данните момче..Не си по умен от статистиката и фактите........
...
кажи каква е статистиката понетърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Къде виждаш в оценката оценка на резервите..Говори се за стабилна фискална политика- ниско ниво на дълг..Те главно това оценяват..Това го знаем и без тях, но е за сметка в известна степен на социалната политика, ниски заплати и пенсии..Този суап се направи за да няма такива спекуланти..Прочети малко за кредитните агенции и техните оценки..
Коментар
-
Киро, това не противоречи ли на твоите думи, че сме нямали резерви (Злато, което поне за мен не е актив, защото в момента в който дойде криза и нужда да се продава цената му ще се срине точно като тази на петрола)?
А, иначе по повод разликата от 2008 г помните ли Дянков когато говореше под секрет, че Б-я е била под заплаха от спекуланти с реални намерения да сринат Борда и да спечелят от това? Къде са сега тези спекуланти да скачат срещу Суапа на ЕЦБ?
Коментар
Коментар