Всякакви опити да бъда вкаран в без мислени спорове и лични отношения са обречени от игнор листата...…. евала на нея
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Аз не познавам хора дето да продават акции в момента, за сметка на това познавам повече от 15 души дето купуват и ще купуват още тия дни..... вие си правете изводите...... например Трейса защо си изкупуват обратно собствени акциии точно сега и вдигат цената всеки ден?! Всеки си има глава на раменете да мисли и анализира!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБрюксел очаква остра рецесия в България и свиване от 7%
Остра рецесия, която е последвана от частично възстановяване. Това се казва в пролетната икономическа прогноза на Европейската комисия за България.
Тези нищо не разбират..Да дойдат да прочетат Пепи и АГРЕСИВНИЯНИЯТ БИК
Коментар
-
Брюксел очаква остра рецесия в България и свиване от 7%
Остра рецесия, която е последвана от частично възстановяване. Това се казва в пролетната икономическа прогноза на Европейската комисия за България.
Тези нищо не разбират..Да дойдат да прочетат Пепи и АГРЕСИВНИЯНИЯТ БИК
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Като гледам как се е барикадирал, ми се струва че евентуално ще пазарува чак следващата криза след 10на години, да е жива и здрава козата дотогава
Той отдавна си загуби и последните пари и сега ще те завлече и теб с малкото ти останали стотинки, за да не е сам на бунището.
Жал ми е за вас.
По-добре мажете ските и се примирете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Като гледам как се е барикадирал, ми се струва че евентуално ще пазарува чак следващата криза след 10на години, да е жива и здрава козата дотогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеБожия ръко, не обръщай ама никакво внимание на козата, тя върви по царевицата дето му я показват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Много сме далече още от атрактивните цени!
Първо си свали розовите очила, намажи ските, че голямо спускане те чака и чак тогава ние ще започнем да се чудим дали да не започнем лека полека да вкарваме по някой умен лев на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеАз акции в магазини по моловете нямам. Също така нямам в ресторанти, барове, бензиностанции и подобни..... но за сметка на това имам в дружества, които отбелязват ръст в приходите даже и за Март и Април, ще гласуват хубав дивидент за 2019г и даже съм сигурен, че ще излязат по-силни от така наречената "криза". Вирусчето е пътник и ще повлече някои към бездната ама те и без него е въпрос на време да отидат натам.
Добрите инвестиции са винаги добри инвестиции и в такива моменти трябва да се пазаруват на атрактивни цени!!!
Първо си свали розовите очила, намажи ските, че голямо спускане те чака и чак тогава ние ще започнем да се чудим дали да не започнем лека полека да вкарваме по някой умен лев на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Не знам , какви хора сте... как не ви омръзва да плашите.. как живеете в мир със себе си...поствате полвинчато / Киро за теб се отнася и още един двама/ като кажета А кажете и Б... Парадайса го напускат наемателите по друга причина.. Собственика като е тъпа мутра и не им влиза в положението.. да им намали наемите докато не работят.. така ще бъде!!!!
Честит празник на всички!
Наздраве!Last edited by Агресивен бик; 06.05.2020, 16:21.
Коментар
-
Аз акции в магазини по моловете нямам. Също така нямам в ресторанти, барове, бензиностанции и подобни..... но за сметка на това имам в дружества, които отбелязват ръст в приходите даже и за Март и Април, ще гласуват хубав дивидент за 2019г и даже съм сигурен, че ще излязат по-силни от така наречената "криза". Вирусчето е пътник и ще повлече някои към бездната ама те и без него е въпрос на време да отидат натам.
Добрите инвестиции са винаги добри инвестиции и в такива моменти трябва да се пазаруват на атрактивни цени!!!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар