If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
20 години само демо праскам. сега доволен ли си? от такива като вас сме на това дередже дето само плюете и се чудите с кой форумец да се заядете и как да го засегнете и унижите. пфу, жалка картинка!
Добре покажи портфейла ,що кво съм ти виновен че си на демо ?
Все се хвалиш а си на демо..
Лягай да спиш ,слаб две ....
20 години само демо праскам. сега доволен ли си? от такива като вас сме на това дередже дето само плюете и се чудите с кой форумец да се заядете и как да го засегнете и унижите. пфу, жалка картинка!
Тук има едни палячовци дето нямат пукната акция, ама пишат с пълна сила за спадове, сривове и други глупости. Абе юнаци, ми като сте толкова отворени и големи разбирачи защо не заставате с пари зад мненията си? Сега чрез ETF-фите има начин да се играе и в двете посоки. Или вие не искате да залагате а просто да си пишете във форума?
Наздраве бикове!
Ти като стар познат на демото би ли показал твоя велик портфейл или си останеш същият мишок с демото
Тук има едни палячовци дето нямат пукната акция, ама пишат с пълна сила за спадове, сривове и други глупости. Абе юнаци, ми като сте толкова отворени и големи разбирачи защо не заставате с пари зад мненията си? Сега чрез ETF-фите има начин да се играе и в двете посоки. Или вие не искате да залагате а просто да си пишете във форума?
Хахаха, малко ми е под нивото да ти отговарям, ама ще ти кажа само: като пуснеш скрийншот от твойте сделки двто се хвали мин.седмица и тогава ще ти пусна моя портфейл с резултатите ми. Аман от аматьори..... няма ли тоя форум малко да вдигне нивото най- накрая?!
Миналата седмица излязох на + след скока на Трейс, който ми е с голяма тежест в портфейла. Другата ми голяма позиция Спиди също е супер. Чакам и другите да подскочат още.....
БМБ ви казва: Инвестирайте в Б-я: https://www.youtube.com/watch?v=ts99...OgxZcAVssAe7IM
Как са го казали само - стратегическо място. Тоя Ковид ще се окаже благословия за Б-я. Клипът е много точен и навременен. Ех, само една Чакалня ни дели всичко това да се реализира. Мачкай Бойко
Коментар