IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще литнем, защото след около месец сме в Чакалнята.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

както и да го въртиш, все ти е отзад
      РЪСТ НЯМА! Като се поспрете с надъхвацията, като си починете два три месеца от кампанията провеждана от вас в момента, като спрете с кухите фрази и понамалите бройката мнения, чаааааааак тогава може нещо да мръдне. Сега ръст няма, колкото и да обясняваш че има.
      ГОЛЯМ ФАКТОР МЕ ИЗКАРА. АКО СПРА ДА ПИША И ЩЕ ЛИТНЕМ. АЗ ПИША САМО ЛИЧНИТЕ СИ МНЕНИЯ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
        http://big5.bg/akcenti/item/18305-va...albata-si.html

Васил Божков: Главатарят казал на Али Баба: „Ще ни даваш 20% от печалбата си!“
        Само милиард +...за това ли става въпрос...?А лесно ли се купуват избори...?

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Споко, всичко върви по план. Юни е месеца на бруталното рали на БФБ - атака на Софикс 500 и отваряне на пътя към 600 през Юли-Август!!!
          За последните 5 години, кога е имало рали през юни?

Коментар

• http://big5.bg/akcenti/item/18305-va...albata-si.html

Васил Божков: Главатарят казал на Али Баба: „Ще ни даваш 20% от печалбата си!“

Коментар

• Хаха, Софикс изригна с 4% ... заради оборот от 72 лв. при МСХ

Някой се възползва че няма аскове поради служебното махане на офертите, за да се изгаври

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Когато летят ракети в космоса, и борсите летят. Същото се случва и когато влизаш в Чакалнята
                както и да го въртиш, все ти е отзад
                РЪСТ НЯМА! Като се поспрете с надъхвацията, като си починете два три месеца от кампанията провеждана от вас в момента, като спрете с кухите фрази и понамалите бройката мнения, чаааааааак тогава може нещо да мръдне. Сега ръст няма, колкото и да обясняваш че има.
                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Гледам азиатците с по 2-3% нагоре, дали и ние ще ги последваме днес?!
                  Когато летят ракети в космоса, и борсите летят. Същото се случва и когато влизаш в Чакалнята

Коментар

• Гледам азиатците с по 2-3% нагоре, дали и ние ще ги последваме днес?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                      Яко Ъп, а!
                      Яко ЪП, да!!!

Коментар

• Не в Пловдив, а в Китай: Volkswagen направи инвестиция за над 2 милиарда евро!

http://fintv.eu/2020/05/29/ne-plovdi...iDts0rOmfuV7Jk

Коментар

• Яко Ъп, а!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

За другите не знам, но аз горещо ти пожелавам да ги надминеш тези 50% до края на годината!
                            Доверие и Трейс със сигурност ще направят повече. Другите може и да не стигнат толкова, но усреднено 50% мисля ще стане поне

Коментар

Хахаха, само гледай как от утре всички мои позиции скачат яко. Портфейлут ми е перфектен с доходност мад 50% докрая на годината.
                              За другите не знам, но аз горещо ти пожелавам да ги надминеш тези 50% до края на годината!

Коментар

• Само си представете, някой си Юли официално ни приемат в Чакалнята и Банковия съюз, заедно с Хърватска. Заглавна новина в цяла Европа. И това само на има няма месец разстояние.

Коментар

Working...
                                X