If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Търсиме следващата ракета след ФИБ и Трасе....., преди това ССВ и ХИМ , преди това Фармата и Доверие , преди това Чез , преди това Планината и сие ,преди това Атера и БРЕФ , преди това Албенка и сие
Голема мъка на БФБ е ако стигнете до мнение че е Хиката и Корадо..... сега...?
От изредените поне половината вече 2-3 години само слизат надолу. Може между тях да има ракети.
Търсиме следващата ракета след ФИБ и Трасе....., преди това ССВ и ХИМ , преди това Фармата и Доверие , преди това Чез , преди това Планината и сие ,преди това Атера и БРЕФ , преди това Албенка и сие
Голема мъка на БФБ е ако стигнете до мнение че е Хиката и Корадо..... сега...?
Търсех (нявярно не съвсем професионално) пълния текст на споразумението между лидерите на 27-те страни от тази сутрин. Не го намерих. (Веоятно акредитираните за Съвета журналисти разполагат с пълния текст?)
Така или иначе споразумението трябва да бъде одобрено от Европейския парламент и предполагам, че тези дни ще се появи на неговата страница.
По време на ровенето намерих интересна графика за "ползата от общия европейски пазар".
С данни от 2016 година, Европейската комисия сочи дохода на глава от населението за всяка страна (горната част на графиката) и загубата на всяка държава, ако не участваше в общия пазар.
Вожде, леко ме е страх да си погледна у портфейля, но все пак мисля да погледна
Гледай смело.При всички случаи няма да си на загуба колкото Мишо Мишлев . Той се напаса с Трейси а цкб и хима паднаха на 99 ст.Въобще реве му се на приятеля.
С всеки изминат ден оптимизва привършва.Лека полека идва страха и после отчаянието.И на фона на всичко това ще има една тежка икономическа криза със студена зима.Честито оптимисти !
Кажи нещо ново,просто така намери сили и сложи нова плоча!
С всеки изминат ден оптимизва привършва.Лека полека идва страха и после отчаянието.И на фона на всичко това ще има една тежка икономическа криза със студена зима.Честито оптимисти !
Щото в нашият форум от сутрин до вечер пишат разни хора как пазара щял да пада и никой не купува от късият Експат.
Или иронията е много много тънка, или аз не разбирам тази нелепа констатация. На Short SOFIX маркет мейкъра държи бид на 1.177. Това според на Елана платформата са 15.7% ретърн за последните 6 месеца (от 13 януари 2020 до 5 юни, когато е последната сделка с него). Пак според същата SOFIX e надолу 22.5% за последните 6 месеца. Какво да му купуват българските мечки? Шестмесечна вариация от 7% ли?
Освен това не знам какво общо има между мечки навън и мечки в България. Тук няма Робинхуд, няма М1, няма Револют, пазарът е на 12 години от своя all time high, калкулирани са три вълни Ковид, политическа криза, поне двама главни прокурори и не знам още какво... SOFIX няма кой знае какъв мегдан за изсипване с големи проценти, докато на Запад не е точно така. Не знам как Short SOFIX може да ме хеджира за спад на Запад, но ще следя темата с интерес.
Ташунко, навън на дъното не купих почти нищо, но там затворих по-голямата част от късите и шортих викса. Това, че после направих дребна грешка, към този момент, с едни танкери нищо не променя. Годината навън ми е доста добра и изненадващо я изнесе шорта и викса а не дългите. Аз затова те питах след като очакваш срив дали си шортил? Щото в нашият форум от сутрин до вечер пишат разни хора как пазара щял да пада и никой не купува от късият Експат. Така се потвърди теорията, че в България мечки няма а само хейтъри. Та затова питах дали си шортил. Радвам се за успехите ти. Никога не съм поставял под съмнение нечие твърдение за печалба в анонимен форум. Затова не мога и да разбера защо когато говоря принципни неща, че за лошо представяне винаги вината е във фонд мениджъра ми скачат толкова грубо. Ако фонд мениджъра се е издънил го уволнявате. Ако сте вие сменяте професията защото за тази не ставате. Никой не може да прикрие некадърността си с външни фактори като, пандемии, политици, мажоритари ... Пък аз никога не съм казвал конкретно за някой, че не става. Явно той сам стига до тази идея и после аз съм му виновен. Айде лека и да ги накъсаш американците.
Мерси! Успех и на теб! Не съм шортил.Не е моя тип търговия.Предпочитам да си изчаквам да се случат нещата.
Ташунко, навън на дъното не купих почти нищо, но там затворих по-голямата част от късите и шортих викса. Това, че после направих дребна грешка, към този момент, с едни танкери нищо не променя. Годината навън ми е доста добра и изненадващо я изнесе шорта и викса а не дългите. Аз затова те питах след като очакваш срив дали си шортил? Щото в нашият форум от сутрин до вечер пишат разни хора как пазара щял да пада и никой не купува от късият Експат. Така се потвърди теорията, че в България мечки няма а само хейтъри. Та затова питах дали си шортил. Радвам се за успехите ти. Никога не съм поставял под съмнение нечие твърдение за печалба в анонимен форум. Затова не мога и да разбера защо когато говоря принципни неща, че за лошо представяне винаги вината е във фонд мениджъра ми скачат толкова грубо. Ако фонд мениджъра се е издънил го уволнявате. Ако сте вие сменяте професията защото за тази не ставате. Никой не може да прикрие некадърността си с външни фактори като, пандемии, политици, мажоритари ... Пък аз никога не съм казвал конкретно за някой, че не става. Явно той сам стига до тази идея и после аз съм му виновен. Айде лека и да ги накъсаш американците.
Коментар