IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Търсиме следващата ракета след ФИБ и Трасе....., преди това ССВ и ХИМ , преди това Фармата и Доверие , преди това Чез , преди това Планината и сие ,преди това Атера и БРЕФ , преди това Албенка и сие
    Голема мъка на БФБ е ако стигнете до мнение че е Хиката и Корадо..... сега...?
    От изредените поне половината вече 2-3 години само слизат надолу. Може между тях да има ракети.

Коментар

• Търсиме следващата ракета след ФИБ и Трасе....., преди това ССВ и ХИМ , преди това Фармата и Доверие , преди това Чез , преди това Планината и сие ,преди това Атера и БРЕФ , преди това Албенка и сие
      Голема мъка на БФБ е ако стигнете до мнение че е Хиката и Корадо..... сега...?

Коментар

• ЙОСИФ ДАВИДОВ-

Търсех (нявярно не съвсем професионално) пълния текст на споразумението между лидерите на 27-те страни от тази сутрин. Не го намерих. (Веоятно акредитираните за Съвета журналисти разполагат с пълния текст?)
        Така или иначе споразумението трябва да бъде одобрено от Европейския парламент и предполагам, че тези дни ще се появи на неговата страница.
        По време на ровенето намерих интересна графика за "ползата от общия европейски пазар".
        С данни от 2016 година, Европейската комисия сочи дохода на глава от населението за всяка страна (горната част на графиката) и загубата на всяка държава, ако не участваше в общия пазар.

Коментар

• Какво ти излитане - Дакса е на 3-4% от ол-тайм-хай, а тук за 30мин - 7 сделки на 3 дружества с под 10к лв оборот!

Коментар

• На Запад ще излитат.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Вожде, леко ме е страх да си погледна у портфейля, но все пак мисля да погледна

Гледай смело.При всички случаи няма да си на загуба колкото Мишо Мишлев . Той се напаса с Трейси а цкб и хима паднаха на 99 ст.Въобще реве му се на приятеля.

Коментар

• Вожде, леко ме е страх да си погледна у портфейля, но все пак мисля да погледна

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Мислиш ли,че не ни е ясно?Успех ти желая!
                  и на теб успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ами да я сложа ама нищо ново не се случва.
                    Мислиш ли,че не ни е ясно?Успех ти желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Кажи нещо ново,просто така намери сили и сложи нова плоча!
                      Ами да я сложа ама нищо ново не се случва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        С всеки изминат ден оптимизва привършва.Лека полека идва страха и после отчаянието.И на фона на всичко това ще има една тежка икономическа криза със студена зима.Честито оптимисти !
                        Кажи нещо ново,просто така намери сили и сложи нова плоча!

Коментар

• С всеки изминат ден оптимизва привършва.Лека полека идва страха и после отчаянието.И на фона на всичко това ще има една тежка икономическа криза със студена зима.Честито оптимисти !

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Щото в нашият форум от сутрин до вечер пишат разни хора как пазара щял да пада и никой не купува от късият Експат.
                            Или иронията е много много тънка, или аз не разбирам тази нелепа констатация. На Short SOFIX маркет мейкъра държи бид на 1.177. Това според на Елана платформата са 15.7% ретърн за последните 6 месеца (от 13 януари 2020 до 5 юни, когато е последната сделка с него). Пак според същата SOFIX e надолу 22.5% за последните 6 месеца. Какво да му купуват българските мечки? Шестмесечна вариация от 7% ли?

Освен това не знам какво общо има между мечки навън и мечки в България. Тук няма Робинхуд, няма М1, няма Револют, пазарът е на 12 години от своя all time high, калкулирани са три вълни Ковид, политическа криза, поне двама главни прокурори и не знам още какво... SOFIX няма кой знае какъв мегдан за изсипване с големи проценти, докато на Запад не е точно така. Не знам как Short SOFIX може да ме хеджира за спад на Запад, но ще следя темата с интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Ташунко, навън на дъното не купих почти нищо, но там затворих по-голямата част от късите и шортих викса. Това, че после направих дребна грешка, към този момент, с едни танкери нищо не променя. Годината навън ми е доста добра и изненадващо я изнесе шорта и викса а не дългите. Аз затова те питах след като очакваш срив дали си шортил? Щото в нашият форум от сутрин до вечер пишат разни хора как пазара щял да пада и никой не купува от късият Експат. Така се потвърди теорията, че в България мечки няма а само хейтъри. Та затова питах дали си шортил. Радвам се за успехите ти. Никога не съм поставял под съмнение нечие твърдение за печалба в анонимен форум. Затова не мога и да разбера защо когато говоря принципни неща, че за лошо представяне винаги вината е във фонд мениджъра ми скачат толкова грубо. Ако фонд мениджъра се е издънил го уволнявате. Ако сте вие сменяте професията защото за тази не ставате. Никой не може да прикрие некадърността си с външни фактори като, пандемии, политици, мажоритари ... Пък аз никога не съм казвал конкретно за някой, че не става. Явно той сам стига до тази идея и после аз съм му виновен. Айде лека и да ги накъсаш американците.
                              Мерси! Успех и на теб! Не съм шортил.Не е моя тип търговия.Предпочитам да си изчаквам да се случат нещата.

Коментар

• Ташунко, навън на дъното не купих почти нищо, но там затворих по-голямата част от късите и шортих викса. Това, че после направих дребна грешка, към този момент, с едни танкери нищо не променя. Годината навън ми е доста добра и изненадващо я изнесе шорта и викса а не дългите. Аз затова те питах след като очакваш срив дали си шортил? Щото в нашият форум от сутрин до вечер пишат разни хора как пазара щял да пада и никой не купува от късият Експат. Така се потвърди теорията, че в България мечки няма а само хейтъри. Та затова питах дали си шортил. Радвам се за успехите ти. Никога не съм поставял под съмнение нечие твърдение за печалба в анонимен форум. Затова не мога и да разбера защо когато говоря принципни неща, че за лошо представяне винаги вината е във фонд мениджъра ми скачат толкова грубо. Ако фонд мениджъра се е издънил го уволнявате. Ако сте вие сменяте професията защото за тази не ставате. Никой не може да прикрие некадърността си с външни фактори като, пандемии, политици, мажоритари ... Пък аз никога не съм казвал конкретно за някой, че не става. Явно той сам стига до тази идея и после аз съм му виновен. Айде лека и да ги накъсаш американците.

Коментар

Working...
                                X