Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЩе го кажа пак, борса на която "флагмани" или акции на Премуим пазар са 11K, Лешперко, ТСБ, Радиатори, Птичи грип, Банки Молдован - не може да бъде унищожена. Тя се е самоунищожила. Това е последна фаза на кретане.
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение29 000 000 000 евро директни пари влизат България ....... повече от валутния ни борд
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Щом казваш....
А ми разясни тогава как за 2000 м3 земна маса се дават 4 000 000 лв ....Отива тиквата и казва - тук ще се похарчат 4 млн лв...
Тва средни цени в строителството хич не го интересуват ....По спомен един час на камион или багер е от 100 до 200 лв.......Сложи още 50 % за каквото си искаш......Това са 300 курса бре кислороде.....10 дни работа на 2 камиона и една фадрома.....Почти съм сигурен , че камъняка можа да се прехвърли от другата страна на пътя и сметката става смешна....
Нооо, не тиквата нарежда - да се дадат 4 000 000 лв, щот така си драпа мъдете - ако е от ляво на дясно 4 млн, ако е обратно 5 млн....
Крадлива пастмина !!!
Един блок от 2000м3 да го построиш на апартаменти струва по малко. А тук го разрушаваш?
Че да го бяха дали на братята - за 1 седмица щяха да го изнесат без париНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
ЧИЧО не може да се сдържи и да не покаже жълтото си
А ми разясни тогава как за 2000 м3 земна маса се дават 4 000 000 лв ....Отива тиквата и казва - тук ще се похарчат 4 млн лв...
Тва средни цени в строителството хич не го интересуват ....По спомен един час на камион или багер е от 100 до 200 лв.......Сложи още 50 % за каквото си искаш......Това са 300 курса бре кислороде.....10 дни работа на 2 камиона и една фадрома.....Почти съм сигурен , че камъняка можа да се прехвърли от другата страна на пътя и сметката става смешна....
Нооо, не тиквата нарежда - да се дадат 4 000 000 лв, щот така си драпа мъдете - ако е от ляво на дясно 4 млн, ако е обратно 5 млн....
Крадлива пастмина !!!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес да вземем да ступаме някоя мечка, а?
Десета търговска сесия за февруари, а съпротивата на SOFIX на 500 пункта не иска и не иска да падне. Тълкуванието, че пазарът задряма заради продажбата на NN ще бъде оценено в следващите десет сесии. Според мен нямаше съществено значение. Там драма няма, но липсата на драми не означава непременно оптимизъм. Може би изборите тежат повече, знам ли и аз...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Браво !
Начи тиквун ще стане с 9 000 000 000 евра по - богат .....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение29 000 000 000 евро директни пари влизат България ....... повече от валутния ни бордПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение29 000 000 000 евро директни пари влизат България ....... повече от валутния ни борд
Начи тиквун ще стане с 9 000 000 000 евра по - богат .....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеЩе има корекцийка , според мен,лекичка, всичко ми е в артии
Коментар
Коментар