Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Пречи им състава на Софикс? Ти би ли инвестирал в индекс като БГТР30 или Софикс? Пречат им Пенсионните, които каквото и да купиш, веднага след това са готови да го разпродадат години наред и да натиската цените, защо да купуваш, като винаги ще има от кого да купиш евтино?
с по 10% на ден и се изстреля до 1900.Днес защо не може да повтори този чутовен подвиг?В Полша може,в Румъния може а при нас не може,крета
под 500 вече 15 г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Че то 5 мил лева са джобни пари за чуждите играчи.Един супермаркет прави по-голям дневен оборот.Надеждата беше ЕТФ на Никиту ,но и
там никой не влиза.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Пречи им състава на Софикс? Ти би ли инвестирал в индекс като БГТР30 или Софикс? Пречат им Пенсионните, които каквото и да купиш, веднага след това са готови да го разпродадат години наред и да натиската цените, защо да купуваш, като винаги ще има от кого да купиш евтино?
там никой не влиза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Сега кво им пречи да инвестират при нас ,че никакви ги няма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеБай ГЮгруйо, аз тези неща ги говоря от над година. Зашо Б-я и Хърватска?
АМИ ЗАЩОТО СКОРО СТАВАТ ЧАСТ ОТ ЕВРОЗОНАТА И ВЛИЗАТ НА ИНВЕСТИЦИОННАТА КАРТА НА ЕВРОЛПА!!
Това е единственото от значение за Б-я - приеманатте на Еврото, огромната стъпка която беше направена преди малко по-малко от година.
Това променя всичко.
Нови инвеститори, много повече потоци от пари, разхлабена финансова политика, падане на Валутния Борд, и мечтата на Левски Б-я в Европа - във Франкфурт и в София ще се ползва ЕВРО!!!! ЕВРА!!!
А вие ще ми ходите във Франкфурт. Франкфурт идва в София 2024 г.!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Бай ГЮгруйо, аз тези неща ги говоря от над година. Зашо Б-я и Хърватска?
АМИ ЗАЩОТО СКОРО СТАВАТ ЧАСТ ОТ ЕВРОЗОНАТА И ВЛИЗАТ НА ИНВЕСТИЦИОННАТА КАРТА НА ЕВРОЛПА!!
Това е единственото от значение за Б-я - приеманатте на Еврото, огромната стъпка която беше направена преди малко по-малко от година.
Това променя всичко.
Нови инвеститори, много повече потоци от пари, разхлабена финансова политика, падане на Валутния Борд, и мечтата на Левски Б-я в Европа - във Франкфурт и в София ще се ползва ЕВРО!!!! ЕВРА!!!
А вие ще ми ходите във Франкфурт. Франкфурт идва в София 2024 г.!!
Коментар
-
Ето нещо оптимистично - анализът е на Фич - знам, бунаци некви, не са критерий, друго си е ЕЖК и БХ с Жипката, ама все пак, който иска и поназнайва ингилзки и разчита и на малко свой рисърч, а не само някое ИП да му каже какво да купи, може да го прочете
Слeд Xъpвaтия, Бългapия щe пoлyчи нaй-мнoгo cpeдcтвa пo инcтpyмeнтитe NGЕU и ЅURЕ ĸaтo дял oт БBΠ cпpямo paзмepa нa пoĸaзaтeля ĸъм 2019 гoдинa
И да не забравите да гласувате на 04.04 за нещо различно от Шайката!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес търговията къртиVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Почти всеки ден е такава, ако не се подмятат някакви големи пакети. Днес няма да има 5 млн. оборот с Топлофикация Русе, но поне играта там премина от промяна на мажоритарния дял в "дей трейдинг"
П.П. А и няма призиви за лупкане, как да стане... ритейлът няма бай или сел сигнали, идващи от тази тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес търговията кърти
П.П. А и няма призиви за лупкане, как да стане... ритейлът няма бай или сел сигнали, идващи от тази тема
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар