If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре де представи си ,че някой западняк се курдиса при Никиту с 50 млн, тя борсата ще откачи.Нали затова листна ЕТФ във Франкфурт и Лондон.
Ама засега слаба работа.
Добре де представи си ,че някой западняк се курдиса при Никиту с 50 млн, тя борсата ще откачи.Нали затова листна ЕТФ във Франкфурт и Лондон.
Ама засега слаба работа.
Какво по-точно ще накара западняк да сложи и 1 лев? Че те се ометоха всичките.
Ама засега слаба работа.
Ми не, ти не си от сектата, но сега що се правиш на алтав - не мисля, че има и един човек във форума, който да има акции на Гларусфарма или както там се казва. пределно ясно е, че това е акция-фантом, цената на която няма абсолютно никакво значение за обикновения драскач във форумите на инвестора, ерго инвеститор на БФБ> Виж Алтерко е друга бира - мисля, че тези, дето нямаме акции там и го считаме за класически буум енд бърст, сме единици, масовката сте се нашили яко там. И като дойде бърста, масовката шак ще излезе тип 2008 и няма и да се завърне повече на БФБ, като междувременно ще повлече и останалите акции, щото ще разпродаде и там. Не е да сме от вчера на БФБ, та да не знаем - огромната част от хората, които бяха много активни през 2005-2007 сега не пишат тук - предполагам, щото си харчат кинтите някъде по Бахамите или Сейшелите
Боже боже колко много мъка има на тоя свят. Да плачеш ли, да се смееш ли
За Чайкафарма обаче се намира кой да купува, нищо че е с маркет кап от 1,15млрд!!! Да - милиарда
Това че имат 40млн приходи и 300хил печалба ... това не е проблем.
Алтерко дето му скачат продажбите с по 80-90% на година и се търгува на EV/EBITDA 10.4 е проблема, хаха цирк-буш
Ми не, ти не си от сектата, но сега що се правиш на алтав - не мисля, че има и един човек във форума, който да има акции на Гларусфарма или както там се казва. пределно ясно е, че това е акция-фантом, цената на която няма абсолютно никакво значение за обикновения драскач във форумите на инвестора, ерго инвеститор на БФБ> Виж Алтерко е друга бира - мисля, че тези, дето нямаме акции там и го считаме за класически буум енд бърст, сме единици, масовката сте се нашили яко там. И като дойде бърста, масовката шак ще излезе тип 2008 и няма и да се завърне повече на БФБ, като междувременно ще повлече и останалите акции, щото ще разпродаде и там. Не е да сме от вчера на БФБ, та да не знаем - огромната част от хората, които бяха много активни през 2005-2007 сега не пишат тук - предполагам, щото си харчат кинтите някъде по Бахамите или Сейшелите
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
За Чайкафарма обаче се намира кой да купува, нищо че е с маркет кап от 1,15млрд!!! Да - милиарда
Това че имат 40млн приходи и 300хил печалба ... това не е проблем.
Алтерко дето му скачат продажбите с по 80-90% на година и се търгува на EV/EBITDA 10.4 е проблема, хаха цирк-буш
а най-голямата смешка е мантрата на биткойнаджиите, че пазара на акции бил балон, и затова е по-добре да се "инвестира" в биткойни, разбираш ли
Най-голямата смешка са т.б. наречените Растежни акции. Вече над 10 г. доминират пазара по света, вече виждаме и че жабата БФБ видаля че подковават конят и се подкова и БФБ с това БИЙН пазара - за растежност. Но сега започва разкешването на всички тези надути балони. Вече никой няма да инвестира с пари в аванс за нещо бъдещо напълно несоигурно - като бъдещ растеж на компанията. Това е толкова абсурдно и ще претърпи пълен крах и на БФБ.
Коментар