If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ПРИ ТИКВАТА ХОРАТА МРЯХА ПРЕД БОЛНИЦИТЕ, А ТОЙ ПРАВЕШЕ СПЕКУЛА С ВАКСИНИТЕ..
Хората все още не са забравили как наглите и безскруполни корумпирани гербаджии крадяха и източваха здравната каса, докато хората в България бяха зарязани на милостта на съдбата да измират без достъп до квалифицирана медицинска помощ и лечение...
НА ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИИ МЯСТОТО ИМ Е В ПАНДИЗА!
Аве палячо прост и тъп.
Цените на тока за фирмите са на месна почва ,и са само благодарение на фуражката. 60-70лв беше 12г по времето на ББ,за 6м станаха 500лв !!!
А тези цени са ОСНОВАТА на БГ икономиката.Всичката инфлация която я държаха изкуствено да минат изборите,сега ще я пуснат и ще ви се изсипе върху кухите тиквочи
И тук мутренските тролове пишат глупости..В цял свят неграмотни простаци има инфлация и всичко скача..Но трябва поне малко да се чете..В Русия даже Е НАД 10%, А В ТУРЦИЯ НАД 20%..Тези примери са защото са съюзници на Мутрата -Борисов..Така, че с него щеше да е по зле..
Радвам се на победата на ПП и Радев, спомогнах със скромния си глас за нея, но... не споделям оптимизма на повечето от колегите тук. Така, като прочетох по диагонал последните коментари, останах с впечатлението че едва ли не ББ се е "изпарил" или в най-лошия случай е отлетял с one-way-ticket за Дубай или друга далечна дестинация. В резултат на това всички следва да очакваме от днес-утре, тия дни..., SOFIX да "полети" на крилете на промяната. "Свалете розовите очила!" би казал злополучният кандидат за президент Герджик-OFF и този път бих се съгласил с него . Да, от около 1-2 месеца индексът се размърда леко, но всичко това е благодарение на само 2 компании от него (всички знаете кои са те), за чиито "буум" няма да пиша сега. Останалото е... още от същото. Не искам да съм лош пророк, но не ми се мисли какво би станало на БФБ при един негативен сценарим на международните борси. По отношение на изборите, които приключиха в неделя. Едва ли някой си прави илюзии, че трудното тепърва предстои. Промяната изобщо няма да е лесна. Срастването на партия ГЕРБ с властта е процес, който не стартира през 2009 г (както е популярно да се твърди), а малко по-рано - през 2006 г. с овладяването на Столична община. Това са 15 години процес! 15 години - половината от т.нар. "преход"! Нима очаквате ГЕРБ и ДПС да се откажат толкова лесно от лостовете на властта и от влиянието си, трупани в продължение на 15 години (а за ДПС, дори малко повече...)?! Да ме прощава бай Слави, но разделянето на ГЕРБ и ДПС от ВЛАСТТА няма нищо общо с "изчегъртване", а по-скоро ми навява асоциации със "сложна хирургическа операция" по разделяне на сиамски близнаци. Ще е много трудно, ще е продължителен процес с голяма вероятност за провал. И ще има жестока съпротива. Лично мнение. Дано времето и действията на политиците олицетворяващи промяната ме опровергаят.
Радвам се на победата на ПП и Радев, спомогнах със скромния си глас за нея, но... не споделям оптимизма на повечето от колегите тук. Така, като прочетох по диагонал последните коментари, останах с впечатлението че едва ли не ББ се е "изпарил" или в най-лошия случай е отлетял с one-way-ticket за Дубай или друга далечна дестинация. В резултат на това всички следва да очакваме от днес-утре, тия дни..., SOFIX да "полети" на крилете на промяната. "Свалете розовите очила!" би казал злополучният кандидат за президент Герджик-OFF и този път бих се съгласил с него . Да, от около 1-2 месеца индексът се размърда леко, но всичко това е благодарение на само 2 компании от него (всички знаете кои са те), за чиито "буум" няма да пиша сега. Останалото е... още от същото. Не искам да съм лош пророк, но не ми се мисли какво би станало на БФБ при един негативен сценарим на международните борси. По отношение на изборите, които приключиха в неделя. Едва ли някой си прави илюзии, че трудното тепърва предстои. Промяната изобщо няма да е лесна. Срастването на партия ГЕРБ с властта е процес, който не стартира през 2009 г (както е популярно да се твърди), а малко по-рано - през 2006 г. с овладяването на Столична община. Това са 15 години процес! 15 години - половината от т.нар. "преход"! Нима очаквате ГЕРБ и ДПС да се откажат толкова лесно от лостовете на властта и от влиянието си, трупани в продължение на 15 години (а за ДПС, дори малко повече...)?! Да ме прощава бай Слави, но разделянето на ГЕРБ и ДПС от ВЛАСТТА няма нищо общо с "изчегъртване", а по-скоро ми навява асоциации със "сложна хирургическа операция" по разделяне на сиамски близнаци. Ще е много трудно, ще е продължителен процес с голяма вероятност за провал. И ще има жестока съпротива. Лично мнение. Дано времето и действията на политиците олицетворяващи промяната ме опровергаят.
Всичко което си написал е вярно само че би ли обяснил тезата си "но не ми се мисли какво би станало на БФБ при един негативен сценарим на международните борси".Това което казваш би било логично ако имахме много чужди инвеститори на БФБ,доколкото знам такива почти няма или като присъствие вероятно са по-малко от 5 процента.Значи Софикс в момента е около 600, това надута цифра ли е според теб?Ако бяхме примерно Софикс 200 пак ли щяхме да очакваме катаклизми при срив на международните борси?Разбира се не казвам че едно такова събитие няма да ни се отрази ,но едва ли ще е апокалиптично,та ние сме все още на старта ......видя какво беше когато Ковид 19 се развилня март 2020 година ........27 процента,не мисля че ще имаме дори толкова при един такъв сценарий.
Така де.Дори Ливърпул в последния мач с МЮ спря да играе след 60-тата минута
А и груев е ошамарен от пазара. Няма нищо по-оптимистично от този факт - от сам по себе си!
Оптимизмът е налице, поздрав бикове. Утре пак шамари и лабут за бъгавите мечки!
Коментар