IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Само да не скъсаш акордеона от разпъване
    С това често разпъване не знам съседите как издържат ! Дано да живее в къща !

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
      И на мен тази е една от най-успешните ми години
      Само да не скъсаш акордеона от разпъване
      Life won't wait for you.

Коментар

• И на мен тази е една от най-успешните ми години

Коментар

• Мдааа....Дано не се случи някакъв сакатлък, но се очертава хубав край на чудесна година...
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Да, красива сесия беше! Шансовете да завършим страхотно една страхотна година, рязко нарастнаха
            Корекция като по учебник, обиране акциите на треперещите ръчички и пак нагоре!
            Няма по хубаво пожелание от това ! Освен с акордеона бих тропнал и ръченица със сериозно поливане за още берекет !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Браво, днес е готин ден за бфб - над 2% на плюс
              Дори морганикът се е отчел с над 3% +
              Алтерко пък отново е най-оборотната стока и гони 1 млн оборот от общо 4 за цялата "предколедна" борса ...
              Мечетата така се увлякоха, че баталясаха в хорото

Дали не ги чакат още по-тежки дни !?
              Да, красива сесия беше! Шансовете да завършим страхотно една страхотна година, рязко нарастнаха
              Корекция като по учебник, обиране акциите на треперещите ръчички и пак нагоре!

Коментар

• Браво, днес е готин ден за бфб - над 2% на плюс
                Дори морганикът се е отчел с над 3% +
                Алтерко пък отново е най-оборотната стока и гони 1 млн оборот от общо 4 за цялата "предколедна" борса ...
                Мечетата така се увлякоха, че баталясаха в хорото

Дали не ги чакат още по-тежки дни !?

Коментар

• Първоначално изпратено от Energy_Trader Разгледай мнение

Струват ми се малко популисти? И неподготвени по някои теми. Може би ще останем само с обещанията.
                  Възможно е ,за това и писах,че времето ще покаже.

Коментар

Защо е задължително, ако някой не харесва новото правителство, задължително да е фен на Герб? Това го чета на доста места, не мисля че е вярно.
                    Не е задължително, но редкретин е фен
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Червеният кретен не харесва нищо,абсолютно нищо,Новото правителство каза основна цел-нулиева корупция,реформа съд,прокоратура.Все бастиони на корупцията.Та кой нормален човек не ги желае тези неща?Освен виновен гербер../!? Дали ще ги изпълнят времето ще покаже.
                      Струват ми се малко популисти? И неподготвени по някои теми. Може би ще останем само с обещанията.

Коментар

Защо е задължително, ако някой не харесва новото правителство, задължително да е фен на Герб? Това го чета на доста места, не мисля че е вярно.
                        Червеният кретен не харесва нищо,абсолютно нищо,Новото правителство каза основна цел-нулиева корупция,реформа съд,прокоратура.Все бастиони на корупцията.Та кой нормален човек не ги желае тези неща?Освен виновен гербер../!? Дали ще ги изпълнят времето ще покаже.

Коментар

Вярно, че в моето "село" повечето са гребери ама на теб ти личи от далече

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                            Гербер ша викаш на някой от твоето село
                            Вярно, че в моето "село" повечето са гребери ама на теб ти личи от далече
                            Life won't wait for you.

Коментар

Aлооо....герберите...не умувайте а се гответе за близки срещи с Бай Ставри....
                              Гербер ша викаш на някой от твоето село

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                                Тоя може и 50% да обещае, само че нищо не може да изпълни
                                Обаче ще бърка с две ръце в кацата с меда сега, както стана министър точно там - и стиска фондчето за "инвестиции".
                                Aлооо....герберите...не умувайте а се гответе за близки срещи с Бай Ставри....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X