БФБ дали ще работи между Коледа и Нова година?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеА гледате ли как танцуват мечките на големите борси?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеПри 670 лв/MWh за утре за какъв ли оптимизъм да се говори?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Все едно кой знае, кво ще напишеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЕее вече може да се пише
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ох, милия.. Значи викаш който ме послушал преди година и е купил Алтерко на 5 лв. ДОХ на 3.20 и Агрия на 4.50 сега е много зле?!
Ти на Луната ли живееш бе момче? Въобще имаш ли връзка с реалността от измисления свят в който живееш?!
То бива наглост и безочие, ама твоите преминават всички граници!
Коментар
-
Ох, милия.. Значи викаш който ме послушал преди година и е купил Алтерко на 5 лв. ДОХ на 3.20 и Агрия на 4.50 сега е много зле?!
Ти на Луната ли живееш бе момче? Въобще имаш ли връзка с реалността от измисления свят в който живееш?!
П.С. Измисленият ми свят е по-добър от този на поне 95% от българите. Желая ти здрав и обхват, за да не пропуснеш обажданетоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Верно е наглост и безочие без граници!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
А ти чий го дириш тук!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Нито бикови има, нито мечки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мда, всички, дето са ти повярвали, накрая го играят прасета, на които ще прехвърлиш горещия картоф, докато се правиш на трейдър.
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар