Днес май няма да е интересна играта.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОт върха на пирамидата 2007 портфейла ми спадна да.Нашите мажовци намазаха покрай тази пирамида но кой я създаде
те нашите нямам капацитет и им знаем малките далаверки
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДобро утро пичовеУспех!
Ташунко ти загуби ли големи суми 2007-2008 на нашата борса?
Коментар
-
Ти май почна сам да си вярваш. То и без това няма кой друг да ти повярва.
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАз да ви призная честно много обичам оптимистите.Винаги ме вдъхновяват и тръпна в очакване да се случи нещо хубаво.Истината е че оптимистите винаги са ми увеличавали парите.Много съм им благодарен.Все така искам да се надъхвате момчета и да повличате новобранците да ми купуват скъпо акцийките.После идва еуфорията появяват се фантазьорите и пазара почва да корегира.Тогава една голяма част с болка на сърцето гледат как се топят виртуалните им печалби а с още по голяма болка когато почнат да се топят паричките които са инвестирали.Тогава идва моя ред да помогна да спре болката им купувайки от тях.Аз съм добър човек и не мисля на никой лошото само предупреждавам за задаваща се корекция ама кой ли ме слуша от оптимистите.Има няколко умни колеги тук които забелязвам че мислят правилно и често обсъждаме борсичката.На тях пожелавам огромен успех и дано съм ги предпазил от загуби и са реализирали печалби.
Last edited by X_Y; 08.04.2015, 09:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеКаква корекция бе ташунко, та тя свърши на 1 април, сега се връщаме към основния тренд, който е от година. Ще тестваме 500, ако го пробие ще тестваме 480 и така.
Коментар
-
Аз да ви призная честно много обичам оптимистите.Винаги ме вдъхновяват и тръпна в очакване да се случи нещо хубаво.Истината е че оптимистите винаги са ми увеличавали парите.Много съм им благодарен.Все така искам да се надъхвате момчета и да повличате новобранците да ми купуват скъпо акцийките.После идва еуфорията появяват се фантазьорите и пазара почва да корегира.Тогава една голяма част с болка на сърцето гледат как се топят виртуалните им печалби а с още по голяма болка когато почнат да се топят паричките които са инвестирали.Тогава идва моя ред да помогна да спре болката им купувайки от тях.Аз съм добър човек и не мисля на никой лошото само предупреждавам за задаваща се корекция ама кой ли ме слуша от оптимистите.Има няколко умни колеги тук които забелязвам че мислят правилно и често обсъждаме борсичката.На тях пожелавам огромен успех и дано съм ги предпазил от загуби и са реализирали печалби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГотино е да се наблюдават корекцийките при започнал бичи тренд. Вижда се колко чакащи за малко по-ниски цени има... И като им свършат бройчиците на тия дето си прибират стинките печалба, ще има пак бой за оскъдните офертички продава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПак разлаяхте кучетата и цените тръгнаха на югоизток към Истамбул..Нали трябва да поизтине оптимизма
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеВожде, едва ли ще ми повярвш, но за някои хора парите не са най-важното....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИЗобщо не пише за акции ...това е истината.Аз поне хванах дневното движение....
Монти, приятна вечер!
И да знаеш че съм ти голям фенLast edited by SOFIX; 07.04.2015, 21:34.
Коментар
Коментар