Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМечета, радвате ли се!?
Радвайте се, радвайте, че скоро пак ще има изненада и ококорени очички -
то от 25 май 2014 г. се такива гледаме.....
Коментар
-
4Д,
понеже ставаше въпрос за падащи акции преди няколко месеца си купих акции на Дойче банк на 23 и нещо и Комерса на 9 и нещо интересува ли те как са като цени в момента ....ако чичото от столипиново /полки/пък говореше за едно евро.....милионер щях да стана....
Също купих акции на Сбербанк и руПли на 26 .....
Та малко сравнение с шиита на Домусчиев ,където няма дивидент и няма да има....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеУчила ме е да не ловя падащи кинжали и да не инвестирам в безперспективни държави по широкият свят.
При това на двойно-тройно по скъпи мултипъли спрямо моите за които намекваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТвърде рано е да се кешира по моите позиции. Мама ме е учила да не коля златните кокошки. Учила ме е да не ловя падащи кинжали и да не инвестирам в безперспективни държави по широкият свят.
Успех в търговията. Надявам се да постигнеш не по-лоши резултати от моите. Има много пътища към успеха. Аз не разбирам защо сте се вторачили само в ТИМ. Има толкова много компании извън групата им. Явно за всеки влак си има пътници.
сега разбрах защо си толкова върл фен на борисоф ами като падне тиквата и Домуза ще Фръкне за отстрела и целия КРИБ.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Не се бутай народе пързалка ще има за всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДа и аз така им се чудя само ТИМ гледат
Абе ташунко продаде ли или има и още?Напъне си още малко и за ТИМ ще ударим едно рано
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТвърде рано е да се кешира по моите позиции. Мама ме е учила да не коля златните кокошки. Учила ме е да не ловя падащи кинжали и да не инвестирам в безперспективни държави по широкият свят.
Успех в търговията. Надявам се да постигнеш не по-лоши резултати от моите. Има много пътища към успеха. Аз не разбирам защо сте се вторачили само в ТИМ. Има толкова много компании извън групата им. Явно за всеки влак си има пътници.
Абе ташунко продаде ли или има и още?Напъне си още малко и за ТИМ ще ударим едно рано
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАко са кеширани - няма лошо.
Инак умря циганката дето се хвалеше....много сте хилави стадото теленца, преплитат ви се краченцата
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАз нямам оплаквания. Вчера +2 процента а днес +1. Лошо няма.
Инак умря циганката дето се хвалеше....много сте хилави стадото теленца, преплитат ви се краченцата
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного ли ти се искаако си стоят българските акции скъпи просто няма да купувам от тях
Коментар
Коментар