Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеВече даже говориш от името и на други...
Извинявай , че ви провалих дискусията.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениещо не си смениш името на Оптимист....
След евроизборите бяха насрочени парламентарни избори и това удари борсата.....
КТБ удари само някой позиции.....
Сега борсата е ударена от казуса с ПФ....
Сега чакаме следващите избори и после новите парламентарин....
Тогава може и друга КТБ да има....а може и да няма....
Но това няма да даде тласък на борсата...
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеСигурно си бил сигурен в цирковете с пенсионните фондове и КТБАко не бяха станали тези неща, щеше друго да говориш сега. Но пак ще се възтанят цените. Малко време трябва.Пари има.
След евроизборите бяха насрочени парламентарни избори и това удари борсата.....
КТБ удари само някой позиции.....
Сега борсата е ударена от казуса с ПФ....
Сега чакаме следващите избори и после новите парламентарин....
Тогава може и друга КТБ да има....а може и да няма....
Но това няма да даде тласък на борсата...
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗабавляваме се с телешкия плам.
Преди малко проверих какви са ги писали преди годинка - нищо ново - на софка над 600 батя, 4д и прочие пак приказват за неспирен оптимизъм , ококорени очички, бутане с лакти за свършващи хартии и т.н.
Май само аз задавам въпроса - а 500 дали ще удържи ?
Е, видя се че не удържа.
По това време систематично насочвах левчета от бфб и допълнителен $ кеш отвъд локвата. Добре съм правил.
А дали не е време и тая пролет да задам следващия - а 400 дали ще удържи ?
Не че преди 300 да си заслужават бфб балоняците...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗабавляваме се с телешкия плам.
Преди малко проверих какви са ги писали преди годинка - нищо ново - на софка над 600 батя, 4д и прочие пак приказват за неспирен оптимизъм , ококорени очички, бутане с лакти за свършващи хартии и т.н.
Е, видя се че не удържа.
По това време систематично насочвах левчета от бфб и допълнителен $ кеш отвъд локвата. Добре съм правил.
Не че преди 300 да си заслужават бфб балоняците...Ако не бяха станали тези неща, щеше друго да говориш сега. Но пак ще се възтанят цените. Малко време трябва.Пари има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТука сте цирк и половина ... По спокойно го давайте ...
Е, видя се че не удържа.
Не че преди 300 да си заслужават бфб балоняците...
Коментар
-
Моля за съдействие
Ако някой може да даде съвет. Оказа се че имам 150 акции на Гамакабел, които от скоро са свалени от борсата, но все още би трябвало да купуват акции от акционерите съгласно разпоредбите на ЗППЦК. Говорих с ПФБК и те ми дадоха телефон на фирмата търгов предложител да се разбера с тях как да се процедира защото те нямали вече отношение с тях. За съжаление на него ми отговарят, че няма такава фирма на този телефон. В този ред на мисли се питам аз как да заявя желанието си, което ми дава чл. 44и от Наредба 13 на КФН - там изрично е посочено че трябва да им предоставя писмено искане - ама щом от посредника немогат да ми дадат актуален контакт незнам къде да го търся. Да пиша до КФН ли? Моля за съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениедо 24 май е денят на агнетата а от 24 май идва денят на оФците.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеАбе те едни мечетатанито акции имат, нито могат да шортват, а и някакви индианци се напъват зорлен да се правят на търговци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМечета, радвате ли се!?
Радвайте се, радвайте, че скоро пак ще има изненада и ококорени очички -
нито акции имат, нито могат да шортват, а и някакви индианци се напъват зорлен да се правят на търговци
Коментар
Коментар