В България освен гръцките банки има и доста гръцки бизнес , но големия удар ще дойде от европейските страни които ще бъдат доста засегнати с България е отворена икономика така че 20 по 20 ги запази за черешаря , а с гърците ще е дългосрочен ефекта , явно за някои тук това в единствения избор на инвестиране единствената надежда , но само с желание не става от 5 пича и без големи инвесторти
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Личното ми мнение е, че едно такова събитие би имало изключително негативен, но краткосрочен ефект... така нарачения flash crash. Опитът ми казва, че в такива ситуации се правят най-големите удари. Подходящата игра е с отложени ордери на много голямо разстояние...5,10,15,20%. Съмнявам се да го видим в България, но нищо не пречи да сме подготвени предварително.Keep going ...
Коментар
-
Този "черен лебед" какво може да ни донесе ?
"..Изпълнителният директор на финансовата институция, Джейми Даймън коментира, че „ние трябва да бъдем готови за потенциално излизане“. Той добави, че в JPMorgan провеждат регулярни стрес тестове, за такова събитие.
Според него евентуално излизане на Гърция от еврозоната би довело до засилване на структурните реформи в страните, които останат във валутния съюз...."За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТо по-висок връх има, ама трябва някой да си направи труда да го види, а не да пише глупости
Аз като голям инвеститор мога ли да знам за КТБ където са парите на държавата... същото и за публично -частните дружества и тези търгувани на БФБ, факт. Кога ще си позволя този риск.. ???? При положение, че има реални активи и печалби в западните частни дружества?? Тука дали е точно така????
не е препоръка..Last edited by StraightForward; 12.04.2015, 14:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от StraightForward Разгледай мнение...Тренда е низходящ докато нямаме по висок връх и дъно от предходните и докато тази конфигурация не продължи с пробив над новият по висок връх...
Коментар
-
Ами да, прав е! Много в рисково защото този пазар не възпроизвежда икономиката , а мажоритарите са измамници , закона за Земеделската земя, черешаря не е дал дцк на пф, не се Знае какво ще приемат в края на април , те нямат съгласие, Закона за посредниците, сега ще започнат да разкриват какво са правили в банков надзор и ще ги осъдят , и като стане нещо заради неликвидността гълташ не вода, а кал и то Здраво, това че тука 4 ентусиасти им се иска ...до тук с желание и без големи инвеститори не става , а те ги изгониха големите инвесторти , аз разбирам да има ликвидност за да може да продаваш и да има компании които реално да създават нещо ...това е истината и всички я знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЩото сега е фаза надолу, а следващата седмица ще бъде фаза нагоре
което ме накара сериозно да се замисля, защо го прави?Това е всичко друго ,но не и
песимизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗащо точно надолу,дай аргументи!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗащо точно надолу,дай аргументи!!
Тренда е низходящ докато нямаме по висок връх и дъно от предходните и докато тази конфигурация не продължи с пробив над новият по висок връх... къде ще влязат почти всички участници .. ако пък имаме предвид участниците те са все едни и същи както и последните 7 години .. като времеви цикъл...също е не реално при положение, че имаме 10 години нагоре.. 1997 -2007, вече имаме 7 години надолу и настрани.. или тази година това ще бъде нарушено или отиваме 10г нагоре 10г надолу, а то такова е много странно и почти невъзможно .. да видим ... Мажоритарите са големите измамници .. както и някои ИНВЕСТИЦИОННИ ПОСРЕДНИЦИ ..тъй като информацията не тече в правилната посока... Но на никои не му пука от това, че КАПИТАЛОВИЯ ПАЗАР НЕ Е ЕФЕКТИВЕН и не изпълнява основните си функции в една икономика.. Така че.. избора не е лесен и няма да е скоро лесен.. А инвестирането в български акции се оказва осен безполезно и реално много рисково и възможно единствено с вътрешна информация.. така че....
Бенчмарк като се оттеглиха нали казаха, че в България нямало да има повече "фондов пазар" и не го направиха вчера. Колко сериозна е тази прогноза .. и какво правят такива инвестиционни посредници в българския капиталов пазар?
не е препоръка..Last edited by StraightForward; 12.04.2015, 11:11.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеНе ме разсмивай , то така им се дава кредит , посоката е ясно надолу , само с желание за съжаление не става
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеАма този черешар постоянно измисля простотии, иска да срути всичко , някой знае ли дали оправиха закона за земеделската земя или по скоро не, та почна по следващите , кой знае какво е измислил и за пенсионната на края на месеца , Дневник писаха че не е дал нищо от дцк на пенсионните , а на банките е дал, с с тези обвинени в надзора банковия май тепърва ще ги разнасят Какво са правили и какво не , някой преди беше казал че тоя черешар иска да друса и той наистина не се спира
иначе остават безработни?Така,че врътката ми се струва ,че ще е нагоре.
Коментар
Коментар