IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    А неофициалните емигрантски пари? Дали надхвърлят милиард?
    Може и да надхвърлят кой знае.Аз например всеки път като си идвам вкарвам кеш до наксимума на позволеното.Ако и други го правят значи доста пара влиза и не по банков път в БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Пребихте ли мечките, днес.... че много тихо във фОрумО......
      То и по-тихо ще става през идните летни месеци

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
        Я по сериозно бе младеж
        Лукавия виж какво казва:

http://banks.dir.bg/2015/06/04/news19198097.html

Според Лукарски за първия период на 2015 г., свързан с управлението на сегашното правителство, 317 млн. лв. са инвестициите, а 204 млн. са парите, които са преведени по банков път на българите в чужбина – официално
        А неофициалните емигрантски пари? Дали надхвърлят милиард?

Коментар

Даже до едно време беше приятно...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Днес ги оставихме да си починат малко. То ако всеки ден ги бием ще станат гърбави
            Според мен идва време за корида или за родео......
            Ти виждал си си бик станал на камила ,грозна гледка .....

Коментар

Днес ги оставихме да си починат малко. То ако всеки ден ги бием ще станат гърбави

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Ако има начин не се връщай повече, защото от такива като теб няма файда.

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                  ...Аре бай, че стягам багаж за Гърция Че тук е само загуба на време
                  Ако има начин не се връщай повече, защото от такива като теб няма файда.

Коментар

• Мале, мале с какви оборотчета почваме месеца. Страшна работа, дето викаше един само за сърварите тока не може се платят, какво остава за останалото

Къде са радетелите на родния капиталов пазар от т.н. романтични години. Преди 7-8 г. се пишеха като икони какво са направили за БФБ, за Депозитаря и т.н.

Ето им резултата! Оказва се, че всичкото което са правили е било грешно, и не толкова добро, щото въобще не е както трябва - и резултатите са налице.

Аре бай, че стягам багаж за Гърция Че тук е само загуба на време
                    Bulls on BSE

Коментар

Аз чета жълтите вестници и слушам "Равния" те са ми извора на сведения.
                      шутовете на шега или майтап, казват истината!!!

BullsonBSE, по много неща имаме едно и също мнение!!!

Коментар

• [QUOTE=BullsonBSE;1059823969]Как да съм булиш като ПЧИ са по-малко от джобните които пращат емигрантите.[/QUOTE

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Коментар

• Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнение
                          Абе разбирач ,я обясни що купуват само ПКБта а уж всички ставали ?
                          За да купуват ефтино КЗта

Коментар

• Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнение
                            Не знам, да кажат вътрешарите.
                            Bulls on BSE

Коментар

Това е така, защото при игра с компнасаторките купувачите обикновено са външни за пазара участници, които наливат пари на продавачите на компенсаторки, които пък използват ресурса за игра на БФБ. Станат ли по-големи сделки и с натрупания ресусрс БФБ ще рипне - струва си да се гледа този процес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                                Отдавна съм забелязал, че преди раст на борсата, компенсаторките се търгуват със засилена активност и оборот. Поне двата пъти по-назад беше така. Ако се потвърди и сега, ще си имам характерен индикатор може би.. Вероятно е начин на работа на някой посредник, да започва от там. Изненадващо е, че не сте го забелязали до сега.
                                Това е така, защото при игра с компнасаторките купувачите обикновено са външни за пазара участници, които наливат пари на продавачите на компенсаторки, които пък използват ресурса за игра на БФБ. Станат ли по-големи сделки и с натрупания ресусрс БФБ ще рипне - струва си да се гледа този процес.
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X