Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТаше , препоръчвам ти да разгледаш страстите христови в темата Оптимизъм на бефебе от дъното 2012 до върха 2014 . Голям кеф .Вълнения , дразги , неволи , разочарования , еуфория , сълзи .
Обаче таше преди върха на 9 април 2014 не мога нещо да открия твое мнение . Поне едничко бе човек . Да видим какви си ги пророкувал . Какво си предсказвал . Радвал ли си се на покачванията . А тебе Таше две години те Няма и хоп ти си тук . Нещо ми смърдиш по американски Ташак . МухахаааааааааааааааааааааааааНъл тъй ??
Коментар
-
Таше , препоръчвам ти да разгледаш страстите христови в темата Оптимизъм на бефебе от дъното 2012 до върха 2014 . Голям кеф .Вълнения , дразги , неволи , разочарования , еуфория , сълзи .
Обаче таше преди върха на 9 април 2014 не мога нещо да открия твое мнение . Поне едничко бе човек . Да видим какви си ги пророкувал . Какво си предсказвал . Радвал ли си се на покачванията . А тебе Таше две години те Няма и хоп ти си тук . Нещо ми смърдиш по американски Ташак . Мухахааааааааааааааааааааааааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТашак този коментар спомняш ли си го . Ясни сте ми Ташак вие американските тарикати
Ташунко със сапа
09.04.2014, 06:20
Абе гледам много хубави анализи се появиха и това малко ми прилича на "Елате хиляди шарани " Хихихихи !!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЗащо така рискуваш бе човек - за едни 20 лв комисионна си представям колко неудобно ти е пътуването ?
Коментар
-
Гърция си е...
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМачът с Гърция влиза в продължения.
Мача незнам дали ще има край вече...то не бяха 20 дедлайна...всеки ден е дедлайн. А как лъжат....Гърците аз не знам...какво е това чудо. Това се невероятнои измамници.
Оня ден като казаха че неделя щяло да има сделка ( и тук писах че са измамници тогава и сделка няма да има ) бях готов да си...да на казвам какво че се правеха на луди. Колко ли пари правят Гърците сега на пазарите...не е истина. Що не съм малко Грък и да имам информация какво ще изцепи Ципрас или оня лумпен финансовия им министар - даскала.
Опростиха им гояма част от дълга дадоха им нови близо 200 милярда...ей 200 милярда за 9 милиона население за 3-4 години ги опаткаха - правиш ли сметка какво е това? На нас ако 2 ни дадат политиците ни ще правят банкет цял месец. Което пак горките ни политици и те нямат късмет да са Гърци - нямат толкова възможности за кражба.
Ебана държава сме ние еййй и да крадеш, няма какво да крадеш толкова.
Ама я ги виж сега как се водят преговори? Направиха на маймуни цял свят назад напред да се клати всичко заради 9 милиона тарикати. И изнудват гадовете....няма страх...няма нищо...Няма Меркел...няма нищо...ей така се изкарват пари а не като нашите цървули политици някой като им каже една остра дума от Европа и те се насират...камо ли пари да искат...от страх,глупост и некадърност. И затова няма да могат да крадат колкото гърците....пада им се.
Ти можеш ли да си представиш Южен поток да минава през Гърция и някой да има каже няма да печелите....от такси щото смв против Русия....знаеш ли кога Гърците щяха да го прекратят? В Шестък...или ако го прекратят юяха да искат ( и да им дадат ) два пъти повече компенсация. Ама ние.... като дойдоха амриканците и ние мирно...няма проблем каквото кажете спираме...само ни оставете да крадем още малко....мижатурки сме ние.
та така...евала на Гърците...
Коментар
-
ето това се казва прогноза на Монтьо
Монти
Заслужил
инвеститор
10.02.2014, 10:43
Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от LuckyYou
Аман от песимизъм бе човек. От 1 година борсата расте, ти от 1 година си песимист... Недей така. То ти като повтаряш едно и също то ще стане и ще кажеш казах ли ви. Ама тва казах ли ви ще го чуем след 3-4 години. Дотогава ще сме си поиграли
Монти
някой беше писал....
няма прав път само нагоре....
сега е време за обиколния и даже за снижаване, за да мине бурята..........
Иначе и аз държа за Софикс 700 в края на годината....
борсата расте от месец ,качествено ......
А може и да не е така , но по добре да си подготвен ........
Коментар
-
До 2012
Моля те прочети пак в блитц какво пише последно има ли сделка за Гърция или няма?
И после виж гръцките борси...днеска били 1.5 % надолу това....... вчера каза били 4 % нагоре защото имало сделка ...сега щото не четат блитц или защото го четат или какво....много се обърках...я ми кажи каква е истината моля те....)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМоже и да надхвърлят кой знае.Аз например всеки път като си идвам вкарвам кеш до наксимума на позволеното.Ако и други го правят значи доста пара влиза и не по банков път в БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМоже и да надхвърлят кой знае.Аз например всеки път като си идвам вкарвам кеш до наксимума на позволеното.Ако и други го правят значи доста пара влиза и не по банков път в БГ.
Коментар
-
Бг тарикатите са се развихрили чак у щатите
SEC Sues Bulgarian Trader Over Phony Avon Takeover Bid
http://www.bloomberg.com/news/articl...akeover-filing
Ейй проклето племе ..Last edited by Blackhat; 04.06.2015, 22:42.
Коментар
Коментар