IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    на грешната страна си Таше помни ми думата
    Трудно ти се схваща мисълта.Говориш като хахо.

Коментар

• на грешната страна си Таше помни ми думата

Коментар

• хехехе хохохохо

Коментар

Таше , препоръчвам ти да разгледаш страстите христови в темата Оптимизъм на бефебе от дъното 2012 до върха 2014 . Голям кеф .Вълнения , дразги , неволи , разочарования , еуфория , сълзи .

Обаче таше преди върха на 9 април 2014 не мога нещо да открия твое мнение . Поне едничко бе човек . Да видим какви си ги пророкувал . Какво си предсказвал . Радвал ли си се на покачванията . А тебе Таше две години те Няма и хоп ти си тук . Нещо ми смърдиш по американски Ташак . Мухахааааааааааааааааааааааааа
          По-добре на американски от колкото да се смърди на балкански Нъл тъй ??

Коментар

• Таше , препоръчвам ти да разгледаш страстите христови в темата Оптимизъм на бефебе от дъното 2012 до върха 2014 . Голям кеф .Вълнения , дразги , неволи , разочарования , еуфория , сълзи .

Обаче таше преди върха на 9 април 2014 не мога нещо да открия твое мнение . Поне едничко бе човек . Да видим какви си ги пророкувал . Какво си предсказвал . Радвал ли си се на покачванията . А тебе Таше две години те Няма и хоп ти си тук . Нещо ми смърдиш по американски Ташак . Мухахааааааааааааааааааааааааа

Коментар

Ташак този коментар спомняш ли си го . Ясни сте ми Ташак вие американските тарикати

Ташунко със сапа
              09.04.2014, 06:20

Абе гледам много хубави анализи се появиха и това малко ми прилича на "Елате хиляди шарани " Хихихихи !!
              Само дето не обесняваш с какво сме ти ясни .

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                Защо така рискуваш бе човек - за едни 20 лв комисионна си представям колко неудобно ти е пътуването ?
                Не е заради комисиони.Имам програмка на телефона с която ги превеждам до БГ за минимални комисиони и ги превалутира автоматично по курса на БНБ.

Коментар

• Гърция си е...

Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Мачът с Гърция влиза в продължения.
                  Гърция си е...ебала майката. Мислех да съм по културен и да не го напиша ама няма как да се изразя по точно.
                  Мача незнам дали ще има край вече...то не бяха 20 дедлайна...всеки ден е дедлайн. А как лъжат....Гърците аз не знам...какво е това чудо. Това се невероятнои измамници.
                  Оня ден като казаха че неделя щяло да има сделка ( и тук писах че са измамници тогава и сделка няма да има ) бях готов да си...да на казвам какво че се правеха на луди. Колко ли пари правят Гърците сега на пазарите...не е истина. Що не съм малко Грък и да имам информация какво ще изцепи Ципрас или оня лумпен финансовия им министар - даскала.

Опростиха им гояма част от дълга дадоха им нови близо 200 милярда...ей 200 милярда за 9 милиона население за 3-4 години ги опаткаха - правиш ли сметка какво е това? На нас ако 2 ни дадат политиците ни ще правят банкет цял месец. Което пак горките ни политици и те нямат късмет да са Гърци - нямат толкова възможности за кражба.
                  Ебана държава сме ние еййй и да крадеш, няма какво да крадеш толкова.
                  Ама я ги виж сега как се водят преговори? Направиха на маймуни цял свят назад напред да се клати всичко заради 9 милиона тарикати. И изнудват гадовете....няма страх...няма нищо...Няма Меркел...няма нищо...ей така се изкарват пари а не като нашите цървули политици някой като им каже една остра дума от Европа и те се насират...камо ли пари да искат...от страх,глупост и некадърност. И затова няма да могат да крадат колкото гърците....пада им се.
                  Ти можеш ли да си представиш Южен поток да минава през Гърция и някой да има каже няма да печелите....от такси щото смв против Русия....знаеш ли кога Гърците щяха да го прекратят? В Шестък...или ако го прекратят юяха да искат ( и да им дадат ) два пъти повече компенсация. Ама ние.... като дойдоха амриканците и ние мирно...няма проблем каквото кажете спираме...само ни оставете да крадем още малко....мижатурки сме ние.

та така...евала на Гърците...

Коментар

• Ташак този коментар спомняш ли си го . Ясни сте ми Ташак вие американските тарикати

Ташунко със сапа
                    09.04.2014, 06:20

Абе гледам много хубави анализи се появиха и това малко ми прилича на "Елате хиляди шарани " Хихихихи !!

Коментар

• ето това се казва прогноза на Монтьо

Монти
                      Заслужил
                      инвеститор
                      10.02.2014, 10:43

Начално
                      Цитат:
                      Първоначално изпратено от LuckyYou
                      Аман от песимизъм бе човек. От 1 година борсата расте, ти от 1 година си песимист... Недей така. То ти като повтаряш едно и също то ще стане и ще кажеш казах ли ви. Ама тва казах ли ви ще го чуем след 3-4 години. Дотогава ще сме си поиграли

Монти

някой беше писал....
                      няма прав път само нагоре....
                      сега е време за обиколния и даже за снижаване, за да мине бурята..........
                      Иначе и аз държа за Софикс 700 в края на годината....
                      борсата расте от месец ,качествено ......
                      А може и да не е така , но по добре да си подготвен ........

Коментар

• Мачът с Гърция влиза в продължения.

Коментар

• До 2012

Моля те прочети пак в блитц какво пише последно има ли сделка за Гърция или няма?

И после виж гръцките борси...днеска били 1.5 % надолу това....... вчера каза били 4 % нагоре защото имало сделка ...сега щото не четат блитц или защото го четат или какво....много се обърках...я ми кажи каква е истината моля те....)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Може и да надхвърлят кой знае.Аз например всеки път като си идвам вкарвам кеш до наксимума на позволеното.Ако и други го правят значи доста пара влиза и не по банков път в БГ.
                            За какво ги вкарваш тези монголски тугрици вожде !?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Може и да надхвърлят кой знае.Аз например всеки път като си идвам вкарвам кеш до наксимума на позволеното.Ако и други го правят значи доста пара влиза и не по банков път в БГ.
                              Защо така рискуваш бе човек - за едни 20 лв комисионна си представям колко неудобно ти е пътуването ?

Коментар

• Бг тарикатите са се развихрили чак у щатите

SEC Sues Bulgarian Trader Over Phony Avon Takeover Bid

http://www.bloomberg.com/news/articl...akeover-filing

Ейй проклето племе ..
                                Last edited by Blackhat; 04.06.2015, 22:42.

Коментар

Working...
                                X