IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фаянс тук си е по-добре нали?
    Attached Files

Коментар

• Много ми харесва оборота
      Bulls on BSE

Коментар

• Фаянс ти киризи борсата а аз ще си лежа на плажа.

Коментар

• Ташака се изпокри . Ръъъъъъъъъст . айде че чакаме 510

а и гнидите хубаво падат . имаме положителна новина за Гърция . всичко по план

Коментар

• 15 известни цитати от велики инвеститори, които са валидни и днес

"Първото правило е да не се губи. Второто правило е да не се забравя първото правило. "

"Ако в миналото е всичко отнасящо се за играта , най-богатите хора щяха да бъдат библиотекари."

"Рискът идва от незнанието, какво правиш."

"Погледнете на колебанията на пазара като на приятел, а не като на враг; печалба от глупост е по-добре от участие от глупост. "

"Купи на страх, продай на алчност."

"Аматьорът искат да бъде прав. Специалистът иска да прави пари. "

"Ако искате да имате по-добра производителност от тълпата, трябва да направите нещата по-различно от останалите."

"Четирите най-опасните думи при инвестиране са" Този път е различно "."

"Ако не сте готови да притежавате фонд в продължение на 10 години, дори не мислете за това в продължение на 10 минути."

"Wall Street е единственото място, където хора, идват с Rolls Royce , за да получат съвет от тези, които вземат метрото."

"В света на бизнеса, огледалото за обратно виждане е винаги по-ясно от предното стъкло."

"Балоните на фондовата борса не се надуват от нищото. Те имат солидна основа в реалността, но изкривена реалност от погрешно схващане. "

"В този бизнес, ако сте добър, вие сте прав шест от десет пъти. Вие никога няма да бъдете прав девет пъти от десет. "

"Времето е твой приятел; импулсът е твой враг. "

"Това, което изглежда твърде висок и рисковано за мнозинството обикновено отива по-високо и това, което изглежда ниско и евтино обикновено отива по-ниско."

Коментар

• Търговията днес стана от вяла по-вяла ...

Коментар

• БФБ все да става много проста и ясна. Ясно е кои акции ще растат, както и кои са тип "понци" или "балони" - от там трябва да се бяга.
                Вече почти не останаха загадки. Само времето е параметър, който трябва да се отчита правилно, но при ниските лихви е горе долу все тая - по-рано или по-късно да влезеш в акции не се бърка.

Може Август да донесе изненада.Аз съм на работа в Гърция август, така че ще дам едно рамо Септември като направя няколко яки обирания
                Bulls on BSE

Коментар

• Бой..Бой..

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Ще ги нанижем на рогата.
                    Мда днес ще купувам на две места!

Коментар

• Ще ги нанижем на рогата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Мне, мина ми Да чукам на дърво
                        Браво и честито...

Подарявам ти Бороспорт .....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Бахти колко си гаден...Да не те боли дисковата херния, че ми забиваш нерви в системата....

Започнах да продавам....
                          Мне, мина ми Да чукам на дърво

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Ми, почвай да ги подаряваш.
                            Дай малко артии
                            Тъй де, Бороспорт, как ти ги зеха

Бахти колко си гаден...Да не те боли дисковата херния, че ми забиваш нерви в системата....

Започнах да продавам....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Откакто купувам акции в БГ през последните 22 години...по - лош момент за продажба не съм виждал......
                              Ми, почвай да ги подаряваш.
                              Дай малко артии
                              Тъй де, Бороспорт, как ти ги зеха

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                значи за 22 години нищо не си научил
                                Ако знаеш колко си прав, ще вземеш и ти веднъж да почерпиш......

Коментар

Working...
                                X