Мдааа .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Клонинг ,спамер и трол без грам финансова култура ....
Дерзай ,може и тази тема да затворят за теб...
Аман от политическите тролове покрай избори ....плъзнаха навсякъде.....
Има от значение когато зад всеки човек стой ник и когато зад политически формат 100 ника....
Не пишеш по темата защото си бос и те хващат от всякъде.....
Нямаш нито едно икономическо мнение.....от 10 дни ....когато си регистриран с пореден ник.....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМече цвети, нали - доказано с два ника, аз съм с един. Модератор ли ме направи току що...
По темата - пронизцателността ти е пословична, отново си на път да не познаеш едно от две. Надолу вместо нагоре.. Пак ти предлагам, да посетиш едни пунктове с футбол се занимават, можеш, да залагаш на случайно събитие. Останалите там като те одушат, пачки ще правят, залагайки на обратното.
Клонинг ,спамер и трол без грам финансова култура ....
Дерзай ,може и тази тема да затворят за теб...
Аман от политическите тролове покрай избори ....плъзнаха навсякъде.....
Има от значение когато зад всеки човек стой ник и когато зад политически формат 100 ника....
Не пишеш по темата защото си бос и те хващат от всякъде.....
Нямаш нито едно икономическо мнение.....от 10 дни ....когато си регистриран с пореден ник.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТо твоя имидж е на чисто нова мома неопетнена......която разтури четири теми във форума и почва петата.....
с 10 си ника....
По темата - пронизцателността ти е пословична, отново си на път да не познаеш едно от две. Надолу вместо нагоре.. Пак ти предлагам, да посетиш едни пунктове с футбол се занимават, можеш, да залагаш на случайно събитие. Останалите там като те одушат, пачки ще правят, залагайки на обратното.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТи наистина си заслужаваш имиджа тук.която разтури четири теми във форума и почва петата.....
с 10 си ника....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗабелязвам много изнервени хора тези дни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЕее пак ги надценяваш
Остави Софикса ,кажи какво се готви за дяла на БТХ в КТБ ?
Чакам, купих си евтини ХИКА и ИХБГ тези дни ,дано не сгреших.....и чакам за още , но нещо се обърка в ИХБГ .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПошегувах се с архитекта и неговите цели от 530.......
При продава в тези три дружества , заедно с ЕУБГ ,Фармата ,ФИБ и ЕУБГ и т.н ще се случи което се случи с осемте акции на Стара планина ..минус 0,50%...и отиваме към 400 пункта...
Остави Софикса ,кажи какво се готви за дяла на БТХ в КТБ ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПошегувах се с архитекта и неговите цели от 530.......
При продава в тези три дружества , заедно с ЕУБГ ,Фармата ,ФИБ и ЕУБГ и т.н ще се случи което се случи с осемте акции на Стара планина ..минус 0,50%...и отиваме към 400 пункта...
Коментар
-
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеНе е вярно .
Текущите цени на тези дружества са близки до цени продава и по скоро Софикса би паднал при сделки с тях.
А и относителното им тегло е сравнително ниско за да повлияят така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеКакто паднаха хамериканците и никой не го очакваше таше тъй и наще ще изкатерят.шипове и сополи да искаш.пък и според мен никой не се е подтиснал.просто хората си имат бачкане и кротко си чакат нови върхове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА аз да ти кажа че някой ако продаде по една акция в Албена ,неохим и Холдинг Варна и отиваме на 540.....
Погледни тези три измислени софикс дружества....даже от холдинг варна няма сделки от 10 дни....
Да не пиша и за ЕУБГ и и т.н.
Текущите цени на тези дружества са близки до цени продава и по скоро Софикса би паднал при сделки с тях.
А и относителното им тегло е сравнително ниско за да повлияят така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениещо бе аз сладко и сладко си купувам и оптимизмът ми ръъъъсте . по принцип по тия форуми, никой нищо не разбира така че не се притеснявам от нечий оценки и прогнози
Коментар
Коментар