Ще ги спукаме
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеМонти, бачка и събира пари, за да купува на Софикс 1200. Тогава ще дойде масовката на БФБ. Сега е времето на тарикатите на спокойно и без конкуренция да си купуват лекично
Тарикатите тип ала Геко обикновено са от вида хитрата сврака- с 2-та крака...
Умен мъни купуват при други условия.
Според мен сме все още на точки 6-7 от графиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗависи,зависи .... вярно е. Както е казАл Айнщайн:"Всичко е относително"
Имаме ли нов рекорд без сделка или не...
Няма да мога да си направя следобедната дрямка ако не разбера.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетова е вярно но само на 50%....
Зависи дали акциите ти са ликвидни ,зависи от отчетите , зависи от дивидента ,зависи от това дали се очаква нов мажо ,зависи от нашия мажо ,зависи от ПФ и най вече зависи от тренда на борсата....
Колкото и да са яки мажо и сие ,не може да спре падането на акциите ако борсата е в мечи цикъл.....
Може само временно да напали спада....
Както и когато се качва ,качват се всички само че в различно време....
А за черпенето за БТН ,ще почерпя..., но не съм пред платформата вече 2 месеца и не ме интересува борсата....
Вижда се от 5К километра като люк ,че няма пари за цигари на борсата....в момента
Има малко дребни мохикани и желание за скок ,само че някой друг да го направи а те да продадат.... а и няколко тим ИП свойте акции в много малък обем.....и няколко позиции като ФИБ ,ХИКА , Софарма , МиС , Емка , където има м. мейкъри....
и тук...
добре си е така..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетова е вярно но само на 50%....
Зависи дали акциите ти са ликвидни ,зависи от отчетите , зависи от дивидента ,зависи от това дали се очаква нов мажо ,зависи от нашия мажо ,зависи от ПФ и най вече зависи от тренда на борсата..........Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеОБЕДНА СИЕСТА ! до 15,00ч.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеЕдин час без сделка!
Вярно ли е така?? или просто платформата ми е забила?
ОБЕДНА СИЕСТА ! до 15,00ч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа е забила и никой да не е разбрал цял час
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеЕдин час без сделка!
Вярно ли е така?? или просто платформата ми е забила?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Това няма да Оправи борсата.....моята отпуска ....
Не ми се пише...едно и също.....
Всичко е ясно ,няма го Столипенеца да каже с колко ще се качат акциите през юли и август..... или остава за септември..... а по добре след НГ....тогава може да познае...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеБорсата е в нокдаун заради Фондовете. Поради немърливо управление (десетки милиони загробени в КТБ депозити, Енебони, и по-старите ОТЦК, Мостове и т.н.), сега последно спихналата Софарма и задаващия се спад при Атера и Спийди - какво да правят освен да стискат и да се надяват. Резулатите им за последните 6 и 12 месеца са отчайващи, поради тази причина Пенсионните вече говорят за доходност средна за последните 2 г., щото ги е срам за последната да кажат
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМонти , да не си започнал работа !?
Това няма да Оправи борсата.....моята отпуска ....
Не ми се пише...едно и също.....
Всичко е ясно ,няма го Столипенеца да каже с колко ще се качат акциите през юли и август..... или остава за септември..... а по добре след НГ....тогава може да познае...
Не е препоръка...
Коментар
Коментар