If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тони виждал ли си кола която тръгва по нанадолнище а шофьора е излезнал да си купи цигари.... първо се мъчи да я догони ,после да се хване за задната броня ,после търси да сложи камък под гумата ,но най глупавото е да застанеш пред нея и да се мъчиш да я спреш... тогава колата ще остане без шофЕр...
Какво ми казваш че бфб просто празнува оправдаването на Цв Цв. И скоро сме около 400?
Тимаджиите ли се мъчат да обърнат посоката, така ми харесваше на къде вървяхме.
Тони виждал ли си кола която тръгва по нанадолнище а шофьора е излезнал да си купи цигари.... първо се мъчи да я догони ,после да се хване за задната броня ,после търси да сложи камък под гумата ,но най глупавото е да застанеш пред нея и да се мъчиш да я спреш... тогава колата ще остане без шофЕр...
Софикс ,че те нарекохме аматьор е комплимент...ти нямаш нито една обявена позиция ,нито една обявена прогноза ,нито един анализ за сметка на това има хиляди изтрити твой постове ,хиляди набити мечки и хиляди изпити количества алкохол...
Момци, почвате да губите контрол върху себе си. Спрете малко и си починете!
За 14 години на борсата нямам нито един изгубен лев. Колко хора от форума могат да се похвалят с подобно нещо? Според мен са една шепа хора. Та малко не ви прилича да ме наричате аматьор
Софикс ,че те нарекохме аматьор е комплимент...ти нямаш нито една обявена позиция ,нито една обявена прогноза ,нито един анализ за сметка на това има хиляди изтрити твой постове ,хиляди набити мечки и хиляди изпити количества алкохол...
Гено Тонев, инвестиционен консултант в УД Юг Маркет Фонд Мениджмънт АД
Трудно е да се прогнозира каквото и да е на нашия пазар, освен едно - вялата търговия. Последните сътресения на международните пазари успяха да събудят местните участници, но корелацията бързо се върна до кота нула, след като пазарът ни отрази само негативните движения и напълно игнорира позитивните - откъдето и да го погледне човек, не особено приятно послание. Предстоящата седмица вероятно ще се запомни единствено със старта на новата учебна година и характерните за този период повишени обороти на пазара на цветя. Останалите пазари също ще се радват на силни дни - очакваната добра реколта от грозде вече е факт, а тазгодишната кампания по домашно приготвяне на зимнина вече премина на етап "пукани люти чушлета в оцет" и "патладжани в доматен сос". За БФБ-София официално нищо не се чува, но пък се носи слухът, че от Рекордите на Гинес вече са готови с приза "Най-скучното място на планетата".
Момци, почвате да губите контрол върху себе си. Спрете малко и си починете!
За 14 години на борсата нямам нито един изгубен лев. Колко хора от форума могат да се похвалят с подобно нещо? Според мен са една шепа хора. Та малко не ви прилича да ме наричате аматьор
Софиянец,изкефи ме начина по който разлая кучетата.
[QU OTE=SOFIX;1059870865]Момци, почвате да губите контрол върху себе си. Спрете малко и си починете!
За 14 години на борсата нямам нито един изгубен лев. Колко хора от форума могат да се похвалят с подобно нещо? Според мен са една шепа хора. Та малко не ви прилича да ме наричате аматьор [/QUOTE]
Ако го смяташ докато не излезеш от позицията може и да е вярно, но това си е порочна практика...
Днес пак ли няма борса? А уж сме работен ден?
Догока БФБ няма да спазва работното време у нас, нали е наша си българска борса?
Затова пък на католическия Великден пак не работи, макар да не е официален празник. Добре е все пак, че не се съобразява с дните когато се провеждат масовите сватби на муунистите под предлог, че мнозина ще са ангажирани и няма да могат да търгуват на борсата.
Коментар