Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ днес скука ...Още малко ше са рАзсърдА и ше си тръгна .... Баси ....
Начи не ме събуждайте.ХИМ-а не ме интересува.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе ни гази ли мечката ?!Ааааа, тая дето и строшихме кокалите ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеХима.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСпи бе,ша те събудим на 1,6.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПо-тихо, че ще ме събудите, бе серсемиии ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеМечките само се правят на отстъпващи и хрисими, иначе са всеядни добичета
Коментар
-
Инвеститорите на БФБ искат добро корпоративно управление и прозрачни резултати
Как бихте определили с една дума българския фондов пазар? Дали тя не е някое от тези неласкави сравнения – скучна, заспала, безперспективна, губеща или само безинтересна. Но дори и да е по-цветущо определение на базата на неприятен опит, цифрите показват съвсем различна картина за родната борса, пише ръководителят „Анализи“ в ИП ЕЛАНА Трейдинг АД Цветослав Цачев.
http://www.investor.bg/analizi/361/a...ultati-204814/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПредполагам само, че е сума...
Вече не се говори за водното огледало в Кърджали , а за Витошка
Коментар
Коментар