If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
акцента беше върху другия момент - продаването. След като се разпродадат чакалите половин година за врътката а другите и сега не искат - то кой остава да продава после - не е само до това кой ще купува а и кой ще ви продава .... лоша работа, както казахме - на пазаря тр. да се срещнат купувачи с продавачи )))
не знам кой ще продава....аз на тези нива съм пас и мога да кажа само едно наздраве
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
+1
каза го вместо мен....иначе продажбите в ТИМ за мен са актуални след 20-30% ръст от настоящите цени
Не е Препоръка!!!
акцента беше върху другия момент - продаването. След като се разпродадат чакалите половин година за врътката а другите и сега не искат - то кой остава да продава после - не е само до това кой ще купува а и кой ще ви продава .... лоша работа, както казахме - на пазаря тр. да се срещнат купувачи с продавачи )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
това е така ,но само ако покупките продължат над седмица .. в тим нямаше днес покупки , освен в холдинг варна.... иначе ще си останеш с мнението защо не продадох....
+1
каза го вместо мен....иначе продажбите в ТИМ за мен са актуални след 20-30% ръст от настоящите цени
Не е Препоръка!!!
това е така ,но само ако покупките продължат над седмица .. в тим нямаше днес покупки , освен в холдинг варна.... иначе ще си останеш с мнението защо не продадох....
e, не - не държа съмнителни папири от рода хика, ихлбл ... разчитайки на годишна преоценка, само качеството ще спаси света на папира
Не е препоръка... !!!
хубавото на продалите е, че се нареждат на опашката отлево ... и така се получава следващия съпорт Разбира, като нема кой да продава, нивото на съпорта автоматично се фиксира на по-високо ниво от предишния съпорт. Лоша работа
вчера и днес разпродадох всичко спекулантско-останаха ми само пакета в ЦКБ и малко ХИМ привилегии за след празниците.За да може да уважим любимия месец за ръст при цената на акциите на групата,които ще посрещнем след нова година-ТИМуари
Не е Препоръка!!!
хубавото на продалите е, че се нареждат на опашката отлево ... и така се получава следващия съпорт Разбира, като нема кой да продава, нивото на съпорта автоматично се фиксира на по-високо ниво от предишния съпорт. Лоша работа
Не е препоръка... !!!
вчера и днес разпродадох всичко спекулантско-останаха ми само пакета в ЦКБ и малко ХИМ привилегии за след празниците.За да може да уважим любимия месец за ръст при цената на акциите на групата,които ще посрещнем след нова година-ТИМуари
Не е Препоръка!!!
тези активи не са в софикс....
Може да кажа че ако алианц се отдръпне ще има разпродажби в хика ,ихбг , Софарма , бреф , емка , алкомет , МиС ,ако няма тим покупки и техните активи ще бъдат разпродадени....
emka и днес се изсули на лек минус, може би си разпродал много хартишки там, значи утре по-скоро ще е на плюс )
Не е препоръка... !!!
Коментар