If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знам им активите, интересите /има и други/ и инструментите, но не те разбрах за утре - казваш за преоценка, което значи UP, а за да завършим на червено трябва да има преструктуриране /продажба на едни позиции и покупка на други, като покупката може да стане и по-късно/?
тези активи не са в софикс....
Може да кажа че ако алианц се отдръпне ще има разпродажби в хика ,ихбг , Софарма , бреф , емка , алкомет , МиС ,ако няма тим покупки и техните активи ще бъдат разпродадени....
Цените на ПФ за годишната оценка се взимат в предпоследния работен ден на годината...предполагам цената е средната за деня а не последната за деня но не съм сигурен....
Абе прав си, но не съвсем. Тук говорим за ежедневната цена на дяловете в ПФ-тата. Имаше някаква тъпа наредба. Но за счетоводни цели би следвало да важи последна котировка. Имаше и някакво друго ограничение май за обем.
Не знам. Наистина ако е светнат някой на 100% да каже.
Те работят със синтетика , старком ,етропал , формопласт и еубг.....
Гледам зайграват се напоследък с евроинс....
Та ти кажи.... ,
Знам им активите, интересите /има и други/ и инструментите, но не те разбрах за утре - казваш за преоценка, което значи UP, а за да завършим на червено трябва да има преструктуриране /продажба на едни позиции и покупка на други, като покупката може да стане и по-късно/?
Не те разбрах
Някакво счетоводство за ПФ-та ли има?
Сериозно питам
Цените на ПФ за годишната оценка се взимат в предпоследния работен ден на годината...предполагам цената е средната за деня а не последната за деня но не съм сигурен....
това е временно ,онзи ден хайрсъзов ме наруга че пак не съм познал за преоценката на ПФ.... е дойде преоценката ... Утре ще преоценява еврофинанс и няколко фонда за застрахователи....и ще завършим на минус.....
Монтттттттттттттти няма те /баннаха те/ и борсата излетяяяяяя!
това е временно ,онзи ден хайрсъзов ме наруга че пак не съм познал за преоценката на ПФ.... е дойде преоценката ...
Утре ще преоценява еврофинанс и няколко фонда за застрахователи....и ще завършим на минус.....
Коментар