If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Професионалната общност създава работна група за акциите от Регистър „А“ 2
Първо ще се проведе мащабна информационна кампания с цел активизиране на „спящите“ акции от масовата приватизация, а след това ще се мисли за мегафонда
Кире , сега се разтърсих и установих че имам няколко хиляди акции на Оранжерии Стрелча...
Преди 15 г. ми предлагаха по лефче на акция ,но не приех че ме мързеше да ходя до тях а после стана някаква какафония....
Та има ли го това дружество и тези акции валидни ли са...
Понеже знам че интресуваш от непублични...
Колеги, със заяждане пари на борсата не се печелят!
Вярно е, че сегашното положение е доста лошо, но все пак има начини да се изкарва по някой лев. И аз имам в портфейла падащи акции, и аз имам кофти дни, и аз се ядосвам за много неща, ама съм инат спекулант и не се предавам.
Монти, на две халби бира и едма малка ракия съм бре! Трезвен съм.
Първо излезнах през 2014 след корп.....на 50% от портфеила ..
продадох на Нова година още 30% заявих че излизам от БФБ и влизам на ДАХ ,останала ми е малка част/петрол която е замразена с 10 акции на Гагарин който продадох на 52 и после при сагата на БТХ продадох 500 коба и ги вкарах на БФБ като спекулативен портфеил / и коментарите са ми само в полза за вас ,щото съм неутрален....
Но тук са останали арогантни и озлобени инвеститори ,на който всички са виновни и търсят други загубили да не са сами.....
добре на Гагарин средната ми е 37 а на БТХ 43....за около 8К общо....
сега изпии още една бира.... и търся още за 2к лв БТХ на около 33....продавайте....
абе много нерви за нищо. Какво токова ви пречи човека, нека си лупка мечките, нема лошо. За какво толкова му скачате? Точно си е на място в темата за оптимизма
Колеги, със заяждане пари на борсата не се печелят!
Вярно е, че сегашното положение е доста лошо, но все пак има начини да се изкарва по някой лев. И аз имам в портфейла падащи акции, и аз имам кофти дни, и аз се ядосвам за много неща, ама съм инат спекулант и не се предавам.
Монти, на две халби бира и една малка ракия съм бре! Трезвен съм.
И какво ти е в парично изражение лупкането мазохистичен троле.Ти с 3-4 емисии се перчиш..Аз имам само дивидентни акции, а портфейла ми е голям и с много емисии.Ти превърна борсата в цирк и се превърна за майтапС какво доказваш с тази графика, нищо не се разбира .Явно избиваш пак комплекси от нафърфорването на Мечока.Ти може и демоверсия да играеш
Монти, този филм сме го гледали много пъти.Преди година няколко човека се опитахме да предупредим , но имаше много безрасъдни оптимисти.Някои хора не могат да разберат, че Борсата е много свързана със доверието на инвеститорите, а те бягат от корупцията и лошото управление.В САЩ и Европа в политическите дебати тези неща открито се коментират, а тук се чака поскъпването само да дойде, даже и черешови теоретици има.Аз лично съм само в дивидентни акции и тази година ще получа малко повече пари от дивиденти, но за всички ни са пропуснати ползи
Важното, че ги разбираш нещата и редовно познаваш. Позна и поредната "чиста" акция, можеш да прочетеш в темата за Петрол АД.
Виж какво турист ...ако трябва на всяко комплексирано момченце на борсата да обръщам внимание ,когато губи.....няма да остане време за нищо....
Играй си с шитовете и не спами ...когато говорим за твойте падащи акции ти преминаваш в лични обиди...„Направо да се разплача от това че си ме обидил.....
Взимай си куклите и парцалките и отивай в детската градина...!
Коментар