IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Както е тръгнало ще се сбъдне мечтата на някой форумци да видят ПИБ и ЦКБ
    на паритет,голям екшън.
    Екшън и ще става все по голям....за съжаление..

нали съм ти казал ,другата седмица такива като туриста ще станат водолази ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Време е за веселата част....с неколко иляди лева да изкарат софикс на плюс...
      Монти чакай да те питам и аз нещо весело.Знаеш ли коя е най-поскъпналата акция
      за последната година и половина учетворила стойноста си при слаба ликвидност?

Коментар

Станал си за смех ,приятелю...
        За да защищаваш достойнството , губиш реалността....
        Тези 100 бройки в ХИМ и ФиБ за 200 лв а е в ССВ , да не би аз да купувам да ви дигам шитовите позиции.... аз имам акции в Гагарин а днес Алианц го подкрепи...
        Смешници....просто ги досрамя да купят на 24,5 неколко акции в Холдинг Варна.... но утре ще го направят..
        Важното, че ги разбираш нещата и редовно познаваш. Позна и поредната "чиста" акция, можеш да прочетеш в темата за Петрол АД.

Коментар

Тези 100 бройки в ХИМ и ФиБ за 200 лв а е в ССВ , да не би аз да купувам да ви дигам шитовите позиции.... аз имам акции в Гагарин а днес Алианц го подкрепи...
          Смешници....просто ги досрамя да купят на 24,5 неколко акции в Холдинг Варна.... но утре ще го направят..
          Както е тръгнало ще се сбъдне мечтата на някой форумци да видят ПИБ и ЦКБ
          на паритет,голям екшън.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
            Баси пак позна - вдигнаха Софикс на минус. Евала.
            Last edited by Монти; 14.04.2016, 18:11.

Коментар

Време е за веселата част....с неколко иляди лева да изкарат софикс на плюс...
              Баси пак позна - вдигнаха Софикс на минус. Евала.

Коментар

• Време е за веселата част....с неколко иляди лева да изкарат софикс на плюс...

Коментар

• Не Оптимизъм, а Онанизъм на БФБ-то...

Явно БГ-то сме най-задръстеното и безнадеждно място на планетата... Само депресари, троли, хейтъри, завистливци и т.н. качествени люде...

Цял свят намира поводи и сили за оптимизъм, само ганьо едно си знае - чака свършека на света и ден за ден го играе...

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                    Виждам, че доста гласове вече се надигат, което е хубаво
                    Почва да се разбичква кочината, така не може повече колеги на всички е ясно
                    Посредниците, УДетата огладняха яко, малкото които успяват да се хранят с вътрешна информация, като "преебават" директно когато има голям продавач като се възползват с тази си информация и те вече са изчерпали потенциала си да правят пари от това, а то пари ли са - жива мизерия
                    Какво да чакаме Хим да се продаде ли?
                    Евала за Линка и инициативата за Регистър А, както и на РБ за това че поставят проблемите

ПОчваме да ровим и да измитаме
                    +++++++++++++

Коментар

• Днес ги лупкам с голямата сопа.

Коментар

• Виждам, че доста гласове вече се надигат, което е хубаво
                        Почва да се разбичква кочината, така не може повече колеги на всички е ясно
                        Посредниците, УДетата огладняха яко, малкото които успяват да се хранят с вътрешна информация, като "преебават" директно когато има голям продавач като се възползват с тази си информация и те вече са изчерпали потенциала си да правят пари от това, а то пари ли са - жива мизерия
                        Какво да чакаме Хим да се продаде ли?
                        Евала за Линка и инициативата за Регистър А, както и на РБ за това че поставят проблемите

ПОчваме да ровим и да измитаме
                        Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Това ще го слушам от декември и все някога ще ще. Въпросът е кога накрая ще
                          ще ден,месец,година,две?
                          Аз го бия от време на време. Даже го пребивам
                          Last edited by SOFIX; 14.04.2016, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Мечока ще бъде нокаутиран!
                            Това ще го слушам от декември и все някога ще ще. Въпросът е кога накрая ще
                            ще ден,месец,година,две?

Коментар

• И ся кво цялата борса чака Елана да изсипе Хим ли
                              Много забавно, продава се голям пакет и чакаме с години да се изреди
                              Добре, че показахте че и Договорните фондове и те са несъстоятелни с резултатите които показват - може ли с години да са на минуси и Балансирани и Агресивни фондове, ами Пенсионните които не могат да се оплачат от липсва на свеж капитал и вноски.
                              Не знам КФН как не контролира тези неща, все пак си има и пазар не случайно никой не инвестира в Договорни фондове при тези резултати
                              Bulls on BSE

Коментар

Слушах го ..
                                Той по принцип нее хактор но е много креслив и с много медиина подкрепа....
                                Иначе каза че има съмнения за ПФ и застраховатерите...даже цитира за някаква кола вместо за 15 К му дали 3 и то чак след съд....
                                не е препоръка...
                                Да, точно!
                                И допълнително попита реторично за партидите от третия стълб на родените след 60-та година, какво се случва. Знаят ли въобще хората.

Коментар

Working...
                                X