Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеРрррррръъъъъъсссс
Коментар
-
За утре готови ли сте?
Българска фондова борса (БФБ) и Централен депозитар в партньорство с 15 инвестиционни посредника организират за втора година „Ден за акции“ на 8 юни
В „Деня за акции“ всички индивидуални инвеститори (физически лица), които са директни клиенти на български инвестиционни посредници, ще могат да закупят или продадат акции от „Основен пазар“ на БФБ-София без такси и комисиони към БФБ, ЦД и участващ в инициативата инвестиционен посредник.
Организаторите предвиждат специалната възможност да важи при до 15 изпълнени поръчки на физическо лице с не повече от 2 хил. лв. на единична изпълнена поръчка.
Коментар
-
[QUOTE=DutyFree;1059995451]
ЕЦБ: България не покрива критериите за присъединяване към еврозоната
Нито една от седемте страни кандидатки не изпълнява условията за влизане, защото законите им не са в в съответствие със стандартите на ЕЦБ
Ако ги бяхме покрили сега нямаше да има Путинска криза и КТБ, най малкото !!
И въобще, КОГА, КАКВО ЩЕ ПОКРИВАМЕ, Я ПО ДОБРЕ ФАШИСТКА РУСКА БРАТСКА ПОЛИТИКА!! И ПЪЛНА АНАРХИЯ !! ??? НАЛИ НЕКАДЪРНИЦИ!! ЧЕРВЕНИ!!! "
Поспри се бе,човек.Ясно,че си на заплата при черньо...и ти плащат да плюеш,ама ти направо се насираш.То бива да си зомбирам...ама другите дето не покриват критериите,Путин ли им е виновен и борсите им нестабилни ли са?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеАко само това е кусура, значи сме супер, това с непокриване на закони е само политически въпрос, който при желания от двете страни се разрешава политически и готово
Коментар
-
ЕЦБ: България не покрива критериите за присъединяване към еврозоната
Нито една от седемте страни кандидатки не изпълнява условията за влизане, защото законите им не са в в съответствие със стандартите на ЕЦБ
Ако ги бяхме покрили сега нямаше да има Путинска криза и КТБ, най малкото !!
И въобще, КОГА, КАКВО ЩЕ ПОКРИВАМЕ, Я ПО ДОБРЕ ФАШИСТКА РУСКА БРАТСКА ПОЛИТИКА!! И ПЪЛНА АНАРХИЯ !! ??? НАЛИ НЕКАДЪРНИЦИ!! ЧЕРВЕНИ!!!
При ТАЗИ МИ ТИ ЧЕРВЕНА СТАБИЛНОСТ, КАКВА БОРСА КАКВИ 5 ЛВ. И КАКВИ ГЛУПОСТИ!!??Last edited by DutyFree; 07.06.2016, 15:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМного рано се включват анимационните герои .... Озадачен съм .....Като другата година ще станат 10 години надолу. То малко цикъл, какъв ли обем ще е нужен за обръщане на тази посока!!???
Като цикъл!!??
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
ако почне и да си споделя на фейсбуците новини се някой от милионите последователи трябва да се заинтересува сериозно... макар че Килата според мен няма да се цели на БФБ-то ми ще търси по-голямата далавера на Запад...
сега след стажът и вълкът от уолстрийт, предполагам ще ги взима под претекста да ги управляваLast edited by ceneto; 07.06.2016, 15:46.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
ако почне и да си споделя на фейсбуците новини се някой от милионите последователи трябва да се заинтересува сериозно... макар че Килата според мен няма да се цели на БФБ-то ми ще търси по-голямата далавера на Запад...
Коментар
Коментар