If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Монти ти си един от най нападаните в този форум, а си според мен много добър и мислещ инвеститор..Избягвай да им влизаш в тона, казвам ти защото те това целят, а няма смисъл..Аз самия доста често се дразня на личните нападки, а те изгониха много качествени хора от форума.Според мен това за личните нападки трябва да е първа цел на модераторите, защото всичко започва от тях.Що се отнася до оптимизма, колкото и да ми се сърдят много хора аз съм много по- голям оптимист от тях- имам голям порфейл и съм 90% в акции, затова и имам право да не съм доволен от от състоянието и отношението към Борсата
така е и аз имам акции и купувам тези който падат най много в даден момент , но не мълча за грешките на никой и не претендирам за успешен, просто издържал на спадовете....
Архитекта от два дни ме търси за ръстттттт а спеше цяла годинка....
знаеш че не ми пука от никове който се затварят през година и на тяхно място идват нови със своята по голяма лична омраза....
Аз от 2004 г. постоянен купувам спекулативни акции и ги въртя в Табаците / софия БТ , Пловдив бт , Гагарин , слънце бт ,Булгартабак/корп ,петрол ,хиката , емка и стара планина... даже и да гръмнат те са си дали своето....и това е моето уважение към акцита която ме е спасила в даден труден момент....
Грешката ми е че посочвам къде имам акции и даже когато вече са бита карта, не лъжа....
В момента нямам в енемона но ако се качи утре над 50 стинки всички ще имат.....от година...така нямаха в Гагарин и табака две години и тамън обявиха че имат и те взеха пак паднаха а аз обявих на НГ продажбата ,но нали знаеш за сестра ти е курва.......голем цирк....а никъде в момента ги няма в портфейлите който се показват ...
ПИП, точно така е- всичко знаят и за корупцията и за лошото правосъдие.Да имало е подобни периоди на много ниски обороти и ликвидност.Но имаше и визия- масова приватизация, качиха се компенсаторните инструменти, пускаха се дялове от държавни предприятия..А сега нищо.Мен ме притеснява повече бодрящкото настроение на управляващите и това, че ищобщо нямат визия за Борсата.
Чака се нещата да станат от самосебеси
Имам странното усещане ,че някой колеги не са надскочили детската градина.
Възрастният човек знае кога да каже нещо и кога да си замълчи тактично затова
някой не ги разбирам за какво им е да се подвизават на БФБ.
dddd най-малко пък има нужда да го защитава някой. Но спрете се, моля!
Рядко могат да се видят толкова смислени постове като неговите, ама тук важи принципа - я обратно в казана ...
Гледайте си своята паничка и намерете някъде поне песъчинка надежда за нещо по-добро, по-позитивно. Като ви слуша човек не знам как ставате сутрин, когато предстои още един толкова черен и ужасен ден.
То само "знаковото" излизане на артио от хима и грамърси от фармата им е достатъчно да не си и помислят да припарят насам след като им е ясно как ще се гаврят бг олигарсите с тях.
Пък и хал хабер да си нямат за това само като погледнат оборота и тутакси ще се обърнат.
Не знам, да кажат старите кучета имало ли е такъв период и в началото на века, аз съм с наблюдения от края на 2011 насам.
Ала тоя ликвиден проблем ми изглежда в тотално порочен негативен кръг заключен и доста трудно ще бъде разсечен тоя гордиев възел.
Да се надяваме че след прегледа на пф може евентуално да видим към края на годината някакво оживление благодарение на тях, макар да не са големи очакванията ми, хеле пък за таксиджиите да не говорим...
Силинка също ако е без файда, поне и вреда няма да има, ако и румъните се включат добре може да стане интересно, ще видим...
може и да стане така , но може и да вземат лиценза на два ,три ПФ...
тогава тези акции ще излезат на пода на борсата и такава радост ще настане да ги търсят....че ще излетим към 300....ами препоръкати за портфейлите към някой други и със срок.......
Не е препоръка....
Монти ти си един от най нападаните в този форум, а си според мен много добър и мислещ инвеститор..Избягвай да им влизаш в тона, казвам ти защото те това целят, а няма смисъл..Аз самия доста често се дразня на личните нападки, а те изгониха много качествени хора от форума.Според мен това за личните нападки трябва да е първа цел на модераторите, защото всичко започва от тях.Що се отнася до оптимизма, колкото и да ми се сърдят много хора аз съм много по- голям оптимист от тях- имам голям порфейл и съм 90% в акции, затова и имам право да не съм доволен от от състоянието и отношението към Борсата
То тук може да не се пише, но ако смятаме , че чуждите инвеститори не знаят истината е наивно
То само "знаковото" излизане на артио от хима и грамърси от фармата им е достатъчно да не си и помислят да припарят насам след като им е ясно как ще се гаврят бг олигарсите с тях.
Пък и хал хабер да си нямат за това само като погледнат оборота и тутакси ще се обърнат.
Не знам, да кажат старите кучета имало ли е такъв период и в началото на века, аз съм с наблюдения от края на 2011 насам.
Ала тоя ликвиден проблем ми изглежда в тотално порочен негативен кръг заключен и доста трудно ще бъде разсечен тоя гордиев възел.
Да се надяваме че след прегледа на пф може евентуално да видим към края на годината някакво оживление благодарение на тях, макар да не са големи очакванията ми, хеле пък за таксиджиите да не говорим...
Силинка също ако е без файда, поне и вреда няма да има, ако и румъните се включат добре може да стане интересно, ще видим...
Има дразнене защото има лични нападки, а не се приемат и фактите...Има даже някои , които призовават да не се дава икономическа информация
То тук може да не се пише, но ако смятаме , че чуждите инвеститори не знаят истината е наивно
Кире ,ама никой не мисли да се заяжда и да обижда ,ако не са тъй наречените Ъпъри радикали......
те претендират ,че са чисти ,гледат света с широка душа и т.н а в първия момент когато им засегнат не самите тях а собствените интереси в някоя акции и минават към лични обиди и удари под кръстта с всякакви средства...
4д е един от тях....
Той човека има слаба памет....
Никога не е атакуван за инвестициите си към фиб/4 лв/ ,свилоза/ 4,4/ ,ссв/1,6/ и хим./2,4/ и Биовет/16/ когато е очаквал софикс над 700 пункта ....,но в даден момент той го прави към всеки който му е неудобен и му застрашава позицията на акциите ..... може да напише 1000 реда за това колко е прав че вървим напред ,но борсата и икономиката не върви...
Софикс две години ни обяснява колко е оптимист чак преди месец си пусна портфеила а две години лупкаше мечки и пиеше за слава.....там е тишина...и все е на плюс.....
Всеки оценява и описва света през личният си опит. Когато на даден човек му се случват ужасни неща как може да има положително отношение към света? Как този човек би могъл да повярва, че може да има и хубаво, когато никога не го е виждал? В общи линии всеки описва света по собственият си опит и той е такъв какъвто си мислим, че е.
В частният случай за БФБ, когато някой говори колко ужасно е тук и как само се губят пари, то е много вероятно това да му се е случило или случва в момента. Може би е по-добре да проявим разбиране и съчувствие към проблемите на човека. Спора е излишен.
коментари няма.....всичко е окей и всичко върви на добре и всички са доволни и печелят пари на борсата със милиони ,виновни са тези който виждат живота в черно и трябва да им помогнем за да видят живота с нашите очи...
Науката на зомбиране в действие....
Браво 4д....велик манипулатор си ставаш по добър от гьобелс....
Тази мисъл мисля да я развия под следващия ти пост....
но ще отидат вече и малкото хора който ти вярват...
кажи как печелиш при 120% ливъридж....и падаща борса....
Това за Бъфет е вярно, но и какво пречи всеки да си изразява мнението без да напада другите за тяхното и да им рови в никовете за да търси къде може да са сбъркали..
Тежко , ако някои живеят само с изявите си тук, защото висят денонощно да пишат..
Пичове тук сме една шепа хора и пак голямо дразнене Криви хора сме си и затова сме на този хал гледам демографията и какво накрая ще останем 5 мил до 2050 -та и от тях да има 2 мил Българи големи тарикати сме няма що
Сами ще се затрием!
Коментар