топъл топъл - утрешния Стандарт!

Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Манджурският кандидат какво прави на борсите?!
https://psihoteror.wordpress.com/201...4%D0%B0%D1%82/
Коментар
-
Американски стартъп работи по нов вид фондова борса.
Ще се стимулират стратегиите за генериране на дългосрочни печалби
Тези що не дойдат да видят БФБ да почерпят опитHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениена ,Сървейшън
Тони ,търсих го това изследване но не можах да го намеря..
от днес пак почнаха мероприятията за защитата на позициите за и не на ЕС...
Тръмп и болшинството от вестниците излизат с челна страница не на ЕС...
В паузата се надявах да е по силен отзвука за ЗА....но май не е толкова...
За сега борсите на ЕС са оптимистични за утре ,но зависи жълтите как ще се покажат ..мисля на червено...
така че несигурността продължава....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
На сървейшън е с три процента в повече за ЕС и ме интересува как е направено по категории и общности...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениена ,Сървейшън
За сега борсите на ЕС са оптимистични за утре ,но зависи жълтите как ще се покажат ..мисля на червено...
не е ли това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВинаги съм се чудил защо повечето участници във форума извъртат казаното от други форумци. Хайде сега Иване, да ми посочиш къде точно съм казал че нищо не разбираш! Казах, че имаш още много да учиш за графичния анализ и заставам зад думите си. Дали ще учиш или не си е твоя работа.
Сега предлагам да се наслаждаваме на мачовете от европейскотоLast edited by ivandavidov; 18.06.2016, 20:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеБлагодаря ти, @SOFIX, че ми отвори очите! Не знаех, че нищо не разбирам, но след като ти ми го казваш - ще те послушам!
Имам само един въпрос към теб - кой казва какви да са настройките и стойностите на кривите?
Сега предлагам да се наслаждаваме на мачовете от европейското
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИване, имаш още много да учиш за графичния анализ. Според мен не използваш правилните пълзящи средни и тяхната настройка. Също така е добре да обръщаш внимание на съпротиви, подкрепи, консолидации, върхове, дъна и др. Осцилаторите също дават доста ценна информация и е добре да се гледат
Имам само един въпрос към теб - кой казва какви да са настройките и стойностите на кривите?
Коментар
-
ivandavidov
Много е интересно как всички се втурват да говорят за феноменален възходящ тренд след 2-3 седмици на ръст на борсата. Ако човек погледне ситуацията в по-голям мащаб, лесно ще забележи, че ръстът от последните 2-3 седмици всъщност е... почти никакъв!
Знам, че много хора тук не харесват техническия анализ, но аз го харесвам и публикувах какво мисля аз по въпроса:
Анализ на българската фондова борса към юни 2016 г.
Ако човек рискува, може да направи добри пари при положение, че това наистина е началото на по-сериозен възходящ тренд. Лошото е, че все още е рано да се каже дали това е някакъв възходящ тренд.
Успех!
Коментар
Коментар