IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Проблема е не колко се изкарва на западните борси а че няма борса у нас.
    ..гледаме някакви изцепки на мажоритари който по данни на една жена имат милиони от свойте акции но желаещи за покупка от тях няма....а това значи че в даден момент ще се освободат на каквато и да е цена....
    Проблема е че все в чуждото канче се гледа кой какво имал, какво купил/продал, дали е купил/продал, а в същото време се твърди, че изкарват на запад луди пари.
    У нас наистина няма борса и това се дължи на мажовците, но който не му харесва положението е свободен да търгува, където реши, въпросът е защо все в Оптимизъм, Химимпорт и още една две теми се пише?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Аман от такива дето преди година са се махнали от БФБ, изкарвате по 100% за три месеца и не Ви интересува БФБ пък все тука гледате.
      Аз имам, нищо не съм продал пък Вие пишете повече от мен
      Проблема е не колко се изкарва на западните борси а че няма борса у нас.
      ..гледаме някакви изцепки на мажоритари който по данни на една жена имат милиони от свойте акции но желаещи за покупка от тях няма....а това значи че в даден момент ще се освободат на каквато и да е цена....

Коментар

• Аман от такива дето преди година са се махнали от БФБ, изкарвате по 100% за три месеца и не Ви интересува БФБ пък все тука гледате.
        Аз имам, нищо не съм продал пък Вие пишете повече от мен

Коментар

• Пак нямаме сделки нали Софикс по долу ти показах мой с доходност около 30% а твоя не видяхме явно си пълна нула

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Аз пък казвам, че е нормално хора които не търгуват на БФБ да не пишат в темата "Оптимизъм на БФБ.
            Тъка е дай да видим ти кво търгува днес тука?

Коментар

• Аз пък казвам, че е нормално хора които не търгуват на БФБ да не пишат в темата "Оптимизъм на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Не знам ПФБК ли подпря ПИБ, но СОФИКС 462 е пробит
                А дано да почнем да катерим по сериозно До края на годината има време да покажем на депозитарите че има печалба от БФБ. Едни 15 % да направи Софикс ще е добра новина.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Браво..
                  Значи темата в която е нормално да пишеш е " Писимизъм на БФБ "....
                  Защо казвам как е е когато си от другата страна и не зависиш от БФБ .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Давам веднага пример махнах се от БФБ става вече над година и сега нищо не ми липсва сега много ясно се вижда че тук прогрес няма .ликвидност няма кво да ме накара да се върна тук?
                    Всеки ден едни и същи хора качват снимки . графики за тях няма кво да говорим понеже с 5к графиката може хване на всякъде
                    Браво..
                    Значи темата в която е нормално да пишеш е " Писимизъм на БФБ "....

Коментар

• Давам веднага пример махнах се от БФБ става вече над година и сега нищо не ми липсва сега много ясно се вижда че тук прогрес няма .ликвидност няма кво да ме накара да се върна тук?
                      Всеки ден едни и същи хора качват снимки . графики за тях няма кво да говорим понеже с 5к графиката може хване на всякъде

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        И 500 К стигат, но ежедневно....
                        Важното е , че имаше над 380 сделки на днешната търговия....Това са само дребни играчи...Големите са в отпуск....Като се върнат ще стане интересно...
                        Да се върнат скоро едва ли по скоро .ако се на помпят още малко индекса ще има нови излизащи
                        Кво да правят тук пазари с ликвидност бол

Коментар

Споко изчакай още 2 дена
                          Докато не видиш от 5 милиона на горе оборот Оптимизъм всякакъв забрави
                          И 500 К стигат, но ежедневно....
                          Важното е , че имаше над 380 сделки на днешната търговия....Това са само дребни играчи...Големите са в отпуск....Като се върнат ще стане интересно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Що имам усещането ,че ССВ може да поведе целият пазар нагоре.
                            Споко изчакай още 2 дена
                            Докато не видиш от 5 милиона на горе оборот Оптимизъм всякакъв забрави
                            Last edited by lobos; 15.08.2016, 21:32.

Коментар

Тук работата е ясна кеша свърши сега тез дет бързаха днес да влизат се по ослушат 1-2 дена като няма кеш вземат се чудят как и от къде по бързо да излязат ако до тогава не разтоварят по закъсали
                              Що имам усещането ,че ССВ може да поведе целият пазар нагоре.

Коментар

• Равнището на безработицата е 8.2%, като в сравнение със същия месец на миналата година това е спад от 1.2 на сто.

Коментар

Working...
                                X