If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сега е ред на Кирето да пусне някоя негативна новина Той всъщност пускал ли е позитивни новини някога? Аз нямам такъв спомен, но може да съм пропуснал нещо
разбира се че е имало. Винаги когато не е пускал новина за деня, това е било позитивна
новина.
сега е ред на Кирето да пусне някоя негативна новина Той всъщност пускал ли е позитивни новини някога? Аз нямам такъв спомен, но може да съм пропуснал нещо
.Аз продължавам да си твърдя смешната прогноза, че точно когато целия западен свят изпадне в криза, нашата борсичка за черешки ще се превърне в един оазис, който няма и да помръдне при голям спад на запада.Пример в началото на годината почти целия свят изпадна в мечи пазар с по около 20 % надолу, а ние тук бедните и скромни, изоставени мишчици на БФБ си паднахме едно колосално 2 %
За тази година е така, ама забравяш да споменеш че преди това сме надолу с почти 30% за последните 2г...
А ако наистина удари здрава криза - може да сравниш те с колко паднаха 2008 и 2011/12 и нашето оазисче с колко...
Тогава ако си смел кажи че тоя път ще е различно...
ПС И се замисли каква е логиката да се държат мажовски шитове тук когато имаш възможност ( дай боже) да купуваш ликвидни истински блу чипове и дивидентни аристократи там на цени наполовина на сегашните.
И дали не само дребните, но и ПФ ще мислят така ако/когато дойде това време.
Проблема е не колко се изкарва на западните борси а че няма борса у нас.
..гледаме някакви изцепки на мажоритари който по данни на една жена имат милиони от свойте акции но желаещи за покупка от тях няма....а това значи че в даден момент ще се освободат на каквато и да е цена....
Тия изцепки на мажоритарите, които са преценили да изкупуват на дадено ниво, и след това ще продават на дребни играчи, които няма да могат да поемат по никакъв начин голям брой акций, освен на някакви нива от 0. 001 стотинка, че да им ги приберем, нещо не ми се връзва ... Мажоритар да се прецака просто ми е формула, която още не е установена, осбенно на БФБ.Това,че сега няма по-големи чуждестранни инвеститори, които да се подвизават на БФБ, не значи че след 1-2-5 години няма да се върнат и мажотата да им пускат пакетчетата, когато вече цените се играят на други нива.Аз продължавам да си твърдя смешната прогноза, че точно когато целия западен свят изпадне в криза, нашата борсичка за черешки ще се превърне в един оазис, който няма и да помръдне при голям спад на запада.Пример в началото на годината почти целия свят изпадна в мечи пазар с по около 20 % надолу, а ние тук бедните и скромни, изоставени мишчици на БФБ си паднахме едно колосално 2 %
Проблема е че все в чуждото канче се гледа кой какво имал, какво купил/продал, дали е купил/продал, а в същото време се твърди, че изкарват на запад луди пари.
У нас наистина няма борса и това се дължи на мажовците, но който не му харесва положението е свободен да търгува, където реши, въпросът е защо все в Оптимизъм, Химимпорт и още една две теми се пише?
въпросът не е 4е гледат в чуждото канче ....................... проблема е 4е БФБ е нанесла непоправим комплекс в крехката им психика и сега се надяват, че в темите за БФБ ще възстановят загубеното на самото БеФеБе
нужна им е специализирана помощ и колкото повече се лутат из темите за БФБ толкова по-трудно ще забравят случилото им се...
Коментар