Първоначално изпратено от inta
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Преци, може да пишеш каквото си искаш, но хората тук много добре виждат кой какво е писал и какво сее случуло. моите прогнози се сбъдват - ФАКТ!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСтоят мечките и пуйчат без акциЙте пред монитора))) Кано коне на прази ясли)))) Нема артии - нема профитЕ))) А сега накъде - остала им е само вербалната Ентервенция у форумо)))) А портфейлчето при мен даде 1% ръст за два дена само !!!))) Все такива да са ни мечките - да дават и още))))
моите прогнози се сбъдват - ФАКТ!Last edited by Бик в атака; 08.02.2017, 20:03.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСтоят мечките и пуйчат без акциЙте пред монитора))) Кано коне на прази ясли)))) Нема артии - нема профитЕ))) А сега накъде - остала им е само вербалната Ентервенция у форумо)))) А портфейлчето при мен даде 1% ръст за два дена само !!!))) Все такива да са ни мечките - да дават и още))))
При жълтите стотинки е така с %те
Коментар
-
Казах аз преди няколко седмици, че биковете нямат сили да бутат пазара нагоре, но се изредиха всякакви "специалисти" да ми обясняват че греша. А къде са сега тези юнаци? Изпокриха се като мишки.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеКазах аз преди няколко седмици, че биковете нямат сили да бутат пазара нагоре, но се изредиха всякакви "специалисти" да ми обясняват че греша. А къде са сега тези юнаци? Изпокриха се като мишки.
На ли си продаде папирусите седи и чакай корекция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеКазах аз преди няколко седмици, че биковете нямат сили да бутат пазара нагоре, но се изредиха всякакви "специалисти" да ми обясняват че греша. А къде са сега тези юнаци? Изпокриха се като мишки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Монти това" Доверие" за Софикс ли го гласят,че така го надигат?
Само че колко струва реално ,не знам....
По принцип то добре се качва ама защо е и такава радост и във фармата....?
Миналата година Пеевски си купи имот през инв. имот през гагарин и беше голяма разправия а тук с млад изобретател...най добра шивачка..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУспешен ден на купувачите в ниското и успешен ден на продавачите във високото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
и какво си купи? ядене и пиене ли?)))
Коментар
Коментар