Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеМного е важно, индексния фонд да привлече нови инвеститори от Лондон, а може и местните ДФ да получат някой лев и да се включат и те. Божа работа!
години,сега не съм сигурен дали ще се вържат в Лондон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Според мен вече имат някакво заявено желание от инвеститори за покупка на дялове от фонда, затова са се насочили към Лондон, колкото до ДФ към тях има и сега има пренасочване на средства / фондовете на ОББ/ .
Аз се чудя, кога банките ще започнат да предлагат спестовни продукти част от доходността на които се формира от търговия/печалби/ на БФБ.
Не е препоръка, а само лични разсъждения.после и местните като добавят защото ще видят че фонда може да привлече пари отвън и мача отиде към Софикс 750 -800
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеМного е важно, индексния фонд да привлече нови инвеститори от Лондон, а може и местните ДФ да получат някой лев и да се включат и те. Божа работа!
Аз се чудя, кога банките ще започнат да предлагат спестовни продукти част от доходността на които се формира от търговия/печалби/ на БФБ.
Не е препоръка, а само лични разсъждения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
Нещата са много прости, сега сме в процес на консолидация и след 4 седмици ще започне новото покачване във връзка с края на първото тримесечие. Тогава ще очаквам Монбат трайно
да пробие 10 лв, химада отиде 1.8, доверие 2.00лв, сфарм 3.6, мцх и стара планина над 7
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
няма кво да те оборваме, без да кажеш какво си продал, времето няма нищо да покаже
това е като оня фокус с картите дето мислено си избираш една карта и после ти отварят група от карти и твойта я няма,
малката подробност е че и другите карти не са същите, абе номера от селски вечеринкиСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
Нещата са много прости, сега сме в процес на консолидация и след 4 седмици ще започне новото покачване във връзка с края на първото тримесечие. Тогава ще очаквам Монбат трайно
да пробие 10 лв, химада отиде 1.8, доверие 2.00лв, сфарм 3.6, мцх и стара планина над 7
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМомчета, нещо май ви е трудно да ме оборите и повече да наблягате на заяжданията. Ама как няма да ви е трудно, като нямате аргументи! Абе я аз да ви питам - вие като сте се събрали тук толкова големи оптимисти, защо не купувате акции? Нали биковете са купувачите на пазара? А може би не сте бикове, а кандидат-мечки?Ето аз например разпродадох повечето си акции, защото не очаквам в близките няколко седмици и дори месеци да поскъпнат. Дето се вика - сам си върша работата.
Времето ще покаже дали съм постъпил правилно, но смятам, че съм.
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на акции.
да пробие 10 лв, химада отиде 1.8, доверие 2.00лв, сфарм 3.6, мцх и стара планина над 7Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМомчета, нещо май ви е трудно да ме оборите и повече да наблягате на заяжданията. Ама как няма да ви е трудно, като нямате аргументи! Абе я аз да ви питам - вие като сте се събрали тук толкова големи оптимисти, защо не купувате акции? Нали биковете са купувачите на пазара? А може би не сте бикове, а кандидат-мечки?Ето аз например разпродадох повечето си акции, защото не очаквам в близките няколко седмици и дори месеци да поскъпнат. Дето се вика - сам си върша работата.
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на акции.
това е като оня фокус с картите дето мислено си избираш една карта и после ти отварят група от карти и твойта я няма,
малката подробност е че и другите карти не са същите, абе номера от селски вечеринкиLast edited by ceneto; 12.02.2017, 12:07.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
-
Момчета, нещо май ви е трудно да ме оборите и повече наблягате на заяжданията. Ама как няма да ви е трудно, като нямате аргументи! Абе я аз да ви питам - вие като сте се събрали тук толкова големи оптимисти, защо не купувате акции? Нали биковете са купувачите на пазара? А може би не сте бикове, а кандидат-мечки?Ето аз например разпродадох повечето си акции, защото не очаквам в близките няколко седмици и дори месеци да поскъпнат. Дето се вика - сам си върша работата.
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на акции.Last edited by Бик в атака; 12.02.2017, 12:09.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от S0FIX Разгледай мнениеПак казвам, че за борсата са необходими здрави нерви. В понеделник започваме, да ги бием по дупетатаМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Разбира се, че е така. Биковете много обичат хората с пари, нали? Все пак съм бил в бичия отбор и познавам техния начин на мислене.
Коментар
Коментар