IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ей страшно упорити добичета сте това апокалиптосите! Дау ви преби от бой вече 13 г., Софикс и той втора година ви мачка като тахтаби, ама на вас само падащи камъни и комети са ви пред очите. Не се ли научихте, че така цял живот ще сте бедни и нещастни бе хора?!
    Животът е поредица възходи и падения
    Престъпления и наказания
    Бфб също. Нагоре -надолу
    Last edited by Marie-Sophie Germain; 02.04.2022, 17:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ей страшно упорити добичета сте това апокалиптосите! Дау ви преби от бой вече 13 г., Софикс и той втора година ви мачка като тахтаби, ама на вас само падащи камъни и комети са ви пред очите. Не се ли научихте, че така цял живот ще сте бедни и нещастни бе хора?!
      Упорити са, щото си седят на кеша от години и вярват на теории за края на света, а инфлацията си работи ли, работи! И като гледат как някои позиции правят двуцифрени ръстове за дни болката от липсата на топки само се усилва...

Без риск печалба няма -- има само мечи сънища!

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
        Само не с рогата. По-кротко.
        Дау го чака спих до края на година,
        Не знам на какво се надявате, но ....камъни ще падат. И ще падат от небето!
        Мечката ще се събуди и ще иска да руча!!!!
        Слава украйни, ебаси куцата позиция

Коментар

• айде шалом ви шабат и от мен
          Утре с песен дет се вика

Коментар

• Само не с рогата. По-кротко.
            Дау го чака спих до края на година,
            Не знам на какво се надявате, но ....камъни ще падат. И ще падат от небето!
            Мечката ще се събуди и ще иска да руча!!!!
            Слава украйни, ебаси куцата позиция

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Какво общо има това с оптимизма на БФБ?
              Мислиш, че ако подкрепим аВганистан и ким чен ще литне борсичката ни ли?
              Мисля, че модератора трябва да изчисти темата, има си отделна тема, където всякакви идиоти могат да си пишат колкото искат
              Отговорих на въпрос.Но индеректно има ,влияние с резултатите на БФБ.Според мен конфликтът скоро няма да приключи.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

За да бъде БВП на Русия 1% от БВП за 2022г., трябва или 3 пъти да падне,или светът дс си повиши 3 пъти БВП.Как ги виждаш тези неща?
                3/4 от населението /Китай,Индия,,Северна Корея,Съебия,Беларус,Сирия,Авганистан,Иран,Пакиста н.........Африка..../ на света не подкрепя санкциите срещу Русия/които са и незаконни-няма резулюция на ООН/.Санкциите са покрепени от НАТО.-30 страни.голяма част от тях на сила/.Защо подценяваш Украйна-целия запад я тъпче с оружие-8 г се окопават.Русия вкара 10-15% от армията си/120хил +30 хил от Домбас/ срещу над 600 хил ъкраинци..Напад 5.1,а приатака съотношението трябва да е обратно.Пазят населението-особено в Домбас са Руснаци.Над 80% подкрепа има от населението си
                Крим и Донбас е редно да се явиш пред някой съд-Каво ти е мнението за Македония?
                Дано на теб да тии плащат,защото такава лиспса на мисъл,визия и заблуденост....!
                Какво общо има това с оптимизма на БФБ?
                Мислиш, че ако подкрепим аВганистан и ким чен ще литне борсичката ни ли?
                Мисля, че модератора трябва да изчисти темата, има си отделна тема, където всякакви идиоти могат да си пишат колкото искат

Коментар

3/4 от населението /Китай,Индия,,Северна Корея,Съебия,Беларус,Сирия,Авганистан,Иран,Пакиста н.........Африка..../ на света не подкрепя санкциите срещу Русия/които са и незаконни-няма резулюция на ООН/.Санкциите са покрепени от НАТО.-30 страни.голяма част от тях на сила/.Защо подценяваш Украйна-целия запад я тъпче с оружие-8 г се окопават.Русия вкара 10-15% от армията си/120хил +30 хил от Домбас/ срещу над 600 хил ъкраинци..Напад 5.1,а приатака съотношението трябва да е обратно.Пазят населението-особено в Домбас са Руснаци.Над 80% подкрепа има от населението си
                  Крим и Донбас е редно да се явиш пред някой съд-Каво ти е мнението за Македония?
                  Нещо много сбъркано има в твоите примери и сравнения ! Отговори ми защо масово хората бягат и емигрират от изброените от теб държави ? Ти самия би ли отишъл със семейството си да живееш там ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Аз само не разбрах дали си съгласен с този мой пост:

"Дано не греша, но 2000 г. БВП на Русия е било около 3% от световното. 2020 е 1,2 мисля, а за 2022 се очаква да бъде под 1%. Какво точно направи путин и как се разви Русия в такъв случай?!"

Просто кажи да или не, стига с тези евтини пропаганди! Намалил корупцията /да, и в Северна Корея няма корупция/, повишил жизнения стандарт /как става това с намаляващо БВП?/, направил Русия велика сила /толкова велика, че операцията продължава над месец срещу Украйна. Какво ли щеше да се случи ако беше срещу по-мощна държава ? За думитете ти относно Крим и Донбас е редно да се явиш пред някой съд!!! Относно към кои се е присъединил - има факти - 4 държави го подкрепиха - Северна Корея, Беларус, Сирия и последната я забравих, но те уверявам, че не желаеш децатат ти нито да учат там, нито да живеят!!! Никакъв световен ред не е променил - използва благата на тази велика държава като бащиния! като свършат те / до 100 години/, ще ядат хурката нашите братя руснаци заради един лилипут - олигофрен, който крие дали има деца, колко са, къде са и т.н.! Но ако има такива, то те са при нас!!!

Срам ме е въобще, че коментираме такива очебийни неща! Дано ти плащат нещо, че иначе лошо за теб! Мноооого лошо!!!
                    За да бъде БВП на Русия 1% от БВП за 2022г., трябва или 3 пъти да падне,или светът дс си повиши 3 пъти БВП.Как ги виждаш тези неща?
                    Дано на теб да тии плащат,защото такава лиспса на мисъл,визия и заблуденост....!
                    Last edited by 0; 02.04.2022, 11:56.

Коментар

Сериозно-за 20г повиши в пъти жизнения стандарт,намали чуствително корупцията /основна спирачка за разстеж/ .Направи Русия от регионална- световна сила.Обама се подиграваше,че Русия е страна -бензиколонка.Сега американците ги признаха за велика сила.Започна да намалява демографската криза и се променя тенденцията.Увеличи с около 10млн населението на страната/Крим,сега искат и Донбас да се пресъединят към РФ. Присъедени исконно руски територии към Русия.Обгради се с надежни съседи-Беларус ,Китай,сега и Украйна.Промени световния ред-от еднополярен в многопорян,започна промяна на световната валутна система.Най-самодосттъчната иконмика в света.
                      Дай боже на всяка страна подобно бедствие.
                      Аз само не разбрах дали си съгласен с този мой пост:

"Дано не греша, но 2000 г. БВП на Русия е било около 3% от световното. 2020 е 1,2 мисля, а за 2022 се очаква да бъде под 1%. Какво точно направи путин и как се разви Русия в такъв случай?!"

Просто кажи да или не, стига с тези евтини пропаганди! Намалил корупцията /да, и в Северна Корея няма корупция/, повишил жизнения стандарт /как става това с намаляващо БВП?/, направил Русия велика сила /толкова велика, че операцията продължава над месец срещу Украйна. Какво ли щеше да се случи ако беше срещу по-мощна държава ? За думитете ти относно Крим и Донбас е редно да се явиш пред някой съд!!! Относно към кои се е присъединил - има факти - 4 държави го подкрепиха - Северна Корея, Беларус, Сирия и последната я забравих, но те уверявам, че не желаеш децатат ти нито да учат там, нито да живеят!!! Никакъв световен ред не е променил - използва благата на тази велика държава като бащиния! като свършат те / до 100 години/, ще ядат хурката нашите братя руснаци заради един лилипут - олигофрен, който крие дали има деца, колко са, къде са и т.н.! Но ако има такива, то те са при нас!!!

Срам ме е въобще, че коментираме такива очебийни неща! Дано ти плащат нещо, че иначе лошо за теб! Мноооого лошо!!!
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от BiserIvanov1 Разгледай мнение

Абе варненски младеж, кажи за колко гърла слагаш масата вечер, за да ми говориш че войната е само шум?
                        Мини плават в морето и цялата ни търговия и туризъм отидоха по дяволите за 2022 ама Петрунчо от Варна е решил че не го бърка и трябва изводите му да звучат гръмко!
                        Хора измират, заляти сме от бежанци, бюджета отиде по дяволите...ти си живееш в твоя кафез и си мислиш че е само шум - да ама не.
                        Пич, умряха няколко хиляди човека от Ковид и пазарите се сринаха. Умряха милиони хора и пазарите правиха рекорд след рекорд. Пазарите имат собствена логика. Лека и доходна. Успех в търговията и Шабат Шалом.

Коментар

Сериозно-за 20г повиши в пъти жизнения стандарт,намали чуствително корупцията /основна спирачка за разстеж/ .Направи Русия от регионална- световна сила.Обама се подиграваше,че Русия е страна -бензиколонка.Сега американците ги признаха за велика сила.Започна да намалява демографската криза и се променя тенденцията.Увеличи с около 10млн населението на страната/Крим,сега искат и Донбас да се пресъединят към РФ. Присъедени исконно руски територии към Русия.Обгради се с надежни съседи-Беларус ,Китай,сега и Украйна.Промени световния ред-от еднополярен в многопорян,започна промяна на световната валутна система.Най-самодосттъчната иконмика в света.
                          Дай боже на всяка страна подобно бедствие.
                          Реално единствено от изброеното - направи гуша барабар с олигархията поради високите цени на петрола. А да, и осра нещата с Крим и двете "републики".
                          А сега всичко това отиде в кофата и върна Рашастан с 50 години назад. Америка ги постави на ниво "парии", свалиха ги до ранга на Северна Корея.

Коментар

И какво ЖИЗНЕНО ВАЖНО не им достига? Айфони? Защо всички западни правителства реват-санкциите вредят на нас повече от колкото на Русия?
                            Времето на жизнено-важното отмина в Европа преди 100-ина години. Никой не пречи на Рашастан да вегетира, разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Лихвите ще ги мислим догодина. Нека не си разваляме кефа от сега а да се насладим на следващата борсова година. Лично аз съм е акции до козирката и съм доста спокоен.
                              Не е препоръка за каквото и да е.
                              Абе варненски младеж, кажи за колко гърла слагаш масата вечер, за да ми говориш че войната е само шум?
                              Мини плават в морето и цялата ни търговия и туризъм отидоха по дяволите за 2022 ама Петрунчо от Варна е решил че не го бърка и трябва изводите му да звучат гръмко!
                              Хора измират, заляти сме от бежанци, бюджета отиде по дяволите...ти си живееш в твоя кафез и си мислиш че е само шум - да ама не.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Войната все още не е свършила ,но въпреки това вероятно ще се окажеш прав,сещам се че и аз бях един от "критиците".Адмирации!Ще се радвам ако някой път доразвиеш мисълта си за повишението на лихвите и от кой момент нататък тренда би се обърнал.
                                Лихвите ще ги мислим догодина. Нека не си разваляме кефа от сега а да се насладим на следващата борсова година. Лично аз съм е акции до козирката и съм доста спокоен.
                                Не е препоръка за каквото и да е.

Коментар

Working...
                                X