IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
    Явно нивото на форума наистина много падна, след като някой пуска откровена лъжа и чак лайкове получава.

Ето истината:

Вижте кога съм дал прогнозата и на кое ниво е бил индекса на тази дата.
    Биче, оплел си се, никой не се интересува от твоите прогнози, важно е само да ти расте портфейла. Успех.

Коментар

Гладна е.
      Ще хрупа киселец .

Коментар

• Гладна е.

Коментар

• Май вече чакаме отчети за да се раздвижим....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Сега вече ще признаеш ли за V - образното възстановяване което направо боде в очите, или още трябва да почакаме?
            Фалшивия пробив изчакваме...
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Явно нивото на форума наистина много падна, след като някой пуска откровена лъжа и чак лайкове получава.

Ето истината:

Сега вече ще признаеш ли за V - образното възстановяване което направо боде в очите, или още трябва да почакаме?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Обаче като я дадеш на 560 тази прогноза и то слезе само 31 пункта и после иде до 630 картината е по-различна И е напълно в синхрон и с другите ти прогнози за "Двойна гънка" и ловенето на дъна.И за късия Експат ..и там си яко минус също

Същите рибешки номера като на Батя.Там където е + ,вой до небето все едно кой знае какво е станало В акциите където си - , мълчанието на агнетата
                Това с рибешките номера много ми хареса.

Коментар

• Явно нивото на форума наистина много падна, след като някой пуска откровена лъжа и чак лайкове получава.

Ето истината:

Last edited by Агресивен бик; 05.04.2022, 21:48.

Коментар

Понеже сте много отворени ще ви кажа, че при прогноза дадена от мен за 500 индескът слезна до 529 пунта. Т.е. 29 пунта разлика. Това си е страхотно попадение както и да го гледаш.
                    Обаче като я дадеш на 560 тази прогноза и то слезе само 31 пункта и после иде до 630 картината е по-различна И е напълно в синхрон и с другите ти прогнози за "Двойна гънка" и ловенето на дъна.И за късия Експат ..и там си яко минус също

Същите рибешки номера като на Батя.Там където е + ,вой до небето все едно кой знае какво е станало В акциите където си - , мълчанието на агнетата

Коментар

• Икономически ефект за България от войната в Украйна според Министерството на финансите:
                      - 2.2% по-нисък реален икономически растеж (2.6% растеж през 2022 г. спрямо предишна прогноза от 4.8%)
                      - 4.8% по-висока средногодишна инфлация (10.4% спрямо предишна прогноза от 5.6%)

МФ има и алтернативен "шоков" сценарий, който разглежда какво би се случило при нарушаване на търговията в региона. При този шоков сценарий икономическият растеж би бил с още 2 процентни пункта по-нисък, а инфлацията с 2.9 п.п. по-висока.

Източник: Министерство на финансите, Макроикономическа прогноза пролет 2022
                      https://www.minfin.bg/…/514…/MacroForecast_Spring2022_bg.pdf

Коментар

Не, даже мисля да си взема още
                        Мое да станеш мажоритар

Коментар

Вземи си, че току виж дяловете му паднали под 100 тона. Активите вече са под 100к.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

А ти продаде ли късия?

Коментар

Понеже сте много отворени ще ви кажа, че при прогноза дадена от мен за 500 индескът слезна до 529 пунта. Т.е. 29 пунта разлика. Това си е страхотно попадение както и да го гледаш.
                              А ти продаде ли късия?

Коментар

Working...
                              X