Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Сега вече ще признаеш ли за V - образното възстановяване което направо боде в очите, или още трябва да почакаме?М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЯвно нивото на форума наистина много падна, след като някой пуска откровена лъжа и чак лайкове получава.
Ето истината:
Вижте кога съм дал прогнозата и на кое ниво е бил индекса на тази дата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Обаче като я дадеш на 560 тази прогноза и то слезе само 31 пункта и после иде до 630 картината е по-различнаИ е напълно в синхрон и с другите ти прогнози за "Двойна гънка" и ловенето на дъна.И за късия Експат ..и там си яко минус също
Същите рибешки номера като на Батя.Там където е + ,вой до небето все едно кой знае какво е станалоВ акциите където си - , мълчанието на агнетата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Явно нивото на форума наистина много падна, след като някой пуска откровена лъжа и чак лайкове получава.
Ето истината:
Вижте кога съм дал прогнозата и на кое ниво е бил индекса на тази дата.Last edited by Агресивен бик; 05.04.2022, 21:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПонеже сте много отворени ще ви кажа, че при прогноза дадена от мен за 500 индескът слезна до 529 пунта. Т.е. 29 пунта разлика. Това си е страхотно попадение както и да го гледаш.И е напълно в синхрон и с другите ти прогнози за "Двойна гънка" и ловенето на дъна.И за късия Експат ..и там си яко минус също
Същите рибешки номера като на Батя.Там където е + ,вой до небето все едно кой знае какво е станалоВ акциите където си - , мълчанието на агнетата
- 5 Харесвания
Коментар
-
Икономически ефект за България от войната в Украйна според Министерството на финансите:
- 2.2% по-нисък реален икономически растеж (2.6% растеж през 2022 г. спрямо предишна прогноза от 4.8%)
- 4.8% по-висока средногодишна инфлация (10.4% спрямо предишна прогноза от 5.6%)
МФ има и алтернативен "шоков" сценарий, който разглежда какво би се случило при нарушаване на търговията в региона. При този шоков сценарий икономическият растеж би бил с още 2 процентни пункта по-нисък, а инфлацията с 2.9 п.п. по-висока.
Източник: Министерство на финансите, Макроикономическа прогноза пролет 2022
https://www.minfin.bg/…/514…/MacroForecast_Spring2022_bg.pdf
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНе, даже мисля да си взема още
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНе, даже мисля да си взема още
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
А ти продаде ли късия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПонеже сте много отворени ще ви кажа, че при прогноза дадена от мен за 500 индескът слезна до 529 пунта. Т.е. 29 пунта разлика. Това си е страхотно попадение както и да го гледаш.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар